reklama
no to co do cwiczeń to ja tez codziennie na brzuch seria cwiczen z tami lee fat burning na zmiane z aerobowymi tez,ale na wszystkie partie mieśni,a Ewa razem ze mną)))))słodycze mnie prześladują,muszę namowic meza na rowerek stacjonarny...kinia nie każe sobie śpiewac za to Ewa ostatnio ma odpał "mamusiu zaśpiewaj mi coś,żeby mi nie było smutno:"słodkie to moje maleństwo...to śpiewam same kościelne,bo zawsze torurowałam tym moją siostrę i tylko to znam z takich spokojniejszych i słucha biedne dziecko))))))))ale nie narzeka...mam dwie płytki z fajnymi piosenkami dla dzieci...moja ulubina to "jesteśmy jagódki czarne jagódki,mieszkamy w lesie zielonym.... no na ful zawsze wtedy wieżę włączamy sobie i drzemy się na całe bloki)))))ale ubawpo pachy))))))))))))))
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
helunia, wlaczam temacik a tu taka laska na mnie patrzy, no prosze ;D
to ja chyba zaczne trenowac chodzenie na obcasach, bo przez ciaze zapomnialam
biedronka kurde, to chyba az strach do Poznania przyjezdzac jak ty tam takie koncerty urzadzasz ;D
no ale zalezy gdzie mieszkasz, bo moze na Swierczewie nie bedzie slychac hehe
to ja chyba zaczne trenowac chodzenie na obcasach, bo przez ciaze zapomnialam
biedronka kurde, to chyba az strach do Poznania przyjezdzac jak ty tam takie koncerty urzadzasz ;D
no ale zalezy gdzie mieszkasz, bo moze na Swierczewie nie bedzie slychac hehe
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
Helunia zainstaluj sobie Dazzle Emule
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
To ja sie przyznaje na forum, choc autentycznie mi glupio, ze nici z mojego postanowienia Wiem, dupa wolowa ze mnie. I czuje sie, jakbym juz dupe wolowa miala. Na krotka chwile zmienilam taktyke i postanowilam uwierzyc, ze podobam sie sobie taka puszysta i miekka na brzuchu, ale to tez nie wyszlo. Waga minimalnie w dol, do cwiczen jeszcze sie nie zebralam. Nie lubie cwiczyc sama, chcialabym na aero, ale to bedzie mozliwe, kiedy adasia przystawie do butli.
Ze tez Wy macie sily i czas, by cwiczyc...
Ze tez Wy macie sily i czas, by cwiczyc...
ja nie mam ani siły ani czasu bo ja nie lubię ćwiczyć dlatego ze mnie spaślaczek no niestety taka moja uroda za dużo jajecznic 10 jajecznych o godz 22 w nocy i za duzo Nutelli w dzieciństwie się jadło mniam mniam ;D ;D
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a u mnie waga jak zaczarowana
az wstyd przyznawac ile wskazuje....
i juz na nia nie wchodze ;D
az wstyd przyznawac ile wskazuje....
i juz na nia nie wchodze ;D