reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ja Jakubowi też śpiewam. W ogóle to bardzo lubi, jak zawodzę. Jednak miłość dziecka do matki jest ślepa :-)

reklama
no to co do cwiczeń to ja tez codziennie na brzuch seria cwiczen z tami lee:) fat burning na zmiane z aerobowymi tez,ale na wszystkie partie mieśni,a Ewa razem ze mną:))))))słodycze mnie prześladują,muszę namowic meza na rowerek stacjonarny...kinia nie każe sobie śpiewac za to Ewa ostatnio ma odpał "mamusiu zaśpiewaj mi coś,żeby mi nie było smutno:"słodkie to moje maleństwo...to śpiewam same kościelne,bo zawsze torurowałam tym moją siostrę i tylko to znam z takich spokojniejszych i słucha biedne dziecko:)))))))))ale nie narzeka...mam dwie płytki z fajnymi piosenkami dla dzieci...moja ulubina to "jesteśmy jagódki czarne jagódki,mieszkamy w lesie zielonym.... no na ful zawsze wtedy wieżę włączamy sobie i drzemy się na całe bloki:))))))ale ubaw:)po pachy:)))))))))))))))

helunia, wlaczam temacik a tu taka laska na mnie patrzy, no prosze ;D
to ja chyba zaczne trenowac chodzenie na obcasach, bo przez ciaze zapomnialam ;)

biedronka kurde, to chyba az strach do Poznania przyjezdzac jak ty tam takie koncerty urzadzasz ;D
no ale zalezy gdzie mieszkasz, bo moze na Swierczewie nie bedzie slychac hehe

agata,a gdzie to???ja nie znam poznania wcale prawie...ja jestem z Głuszyny,to za starołęką:)a gdzie to świerczewo...???a na moje koncerty to bilety kupują z miesiecznym wyprzedzeniem;)

Swierczewo to nie wiem jak ci tlumaczyc......
wiesz gdzie jest Gorczyn? i Debiec?to jest posrodku miedzy nimi
tam gdzie np centrum handlowe Panorama (tzn blisko)

:D

ale dębiec jest równolegle do mnie chyba z tego,co misię wydaje...spytam meżulka,w końcu stad jest to pewniewie:)

To ja sie przyznaje na forum, choc autentycznie mi glupio, ze nici z mojego postanowienia :mad: Wiem, dupa wolowa ze mnie. I czuje sie, jakbym juz dupe wolowa miala. Na krotka chwile zmienilam taktyke i postanowilam uwierzyc, ze podobam sie sobie taka puszysta i miekka na brzuchu, ale to tez nie wyszlo. Waga minimalnie w dol, do cwiczen jeszcze sie nie zebralam. Nie lubie cwiczyc sama, chcialabym na aero, ale to bedzie mozliwe, kiedy adasia przystawie do butli.
Ze tez Wy macie sily i czas, by cwiczyc...

ja nie mam ani siły ani czasu ;) ;) bo ja nie lubię ćwiczyć :p :p :p dlatego ze mnie spaślaczek no niestety taka moja uroda za dużo jajecznic 10 jajecznych o godz 22 w nocy i za duzo Nutelli w dzieciństwie się jadło mniam mniam ;D ;D

reklama
Do góry