reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
wesolutka,a skad Ci do głowy przyszło,ze nie jem słodyczy:))))))))))))))))))ale mi teraz głupio...ja oczywiscie mam,ale postanowienia,że od PONIEDZIALKU nie jem słodyczy...tylko nie wiem od któego...i mam to samo...pisałam,ze mam jak cukrzyk no muszę coś zjeścbo mnie telepac zaczyna:)))))))))))))))ale od jutra nie jem słodyczy...i waga ta sama co angie i docelowa hmmm...chciałabym tak z 48-47

pamiętacie Majkę jeżowska:))))))))))))))marzenia się spełniają tylko mocno,cmocno,mocno w nie wierz,ściskaj kciuki co sił oczy zamknij też,marzenia się spełniają tylko stale,stale myśl o nich myśl,wszystko,co tylko chcesz moze się zdarzyc dziś:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no tak mogo sie spelnic,trzeba tylko wierzyc ;)

A wiecie co tak sie ostatnio zastanwailam nad piosenkami i kolysnakami dla dzieci,ja znam moze jedna,buuu....."wlazl kotek..."
Jakie jeszcze znacie!!!

ja tego kotka nawet calego nie znam :) generalnie z kolysankami u mnie krucho. szybciej do glowy mi kolendy przychodza :)

to co my bedziemy spiewac dziecia........ ::) ::) ::)Jak bylam u kkuzynki ona jakies wierszyki mowila z mala,zabawy ja jestem w te krajowe kiepska,znam za to duzo angielskich,ale chce mala nauczyc naszych rodowych ,ale coz jak nie znam ::)

reklama
Do góry