reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
wesolutka,a skad Ci do głowy przyszło,ze nie jem słodyczy:))))))))))))))))))ale mi teraz głupio...ja oczywiscie mam,ale postanowienia,że od PONIEDZIALKU nie jem słodyczy...tylko nie wiem od któego...i mam to samo...pisałam,ze mam jak cukrzyk no muszę coś zjeścbo mnie telepac zaczyna:)))))))))))))))ale od jutra nie jem słodyczy...i waga ta sama co angie i docelowa hmmm...chciałabym tak z 48-47

pamiętacie Majkę jeżowska:))))))))))))))marzenia się spełniają tylko mocno,cmocno,mocno w nie wierz,ściskaj kciuki co sił oczy zamknij też,marzenia się spełniają tylko stale,stale myśl o nich myśl,wszystko,co tylko chcesz moze się zdarzyc dziś:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no tak mogo sie spelnic,trzeba tylko wierzyc ;)

A wiecie co tak sie ostatnio zastanwailam nad piosenkami i kolysnakami dla dzieci,ja znam moze jedna,buuu....."wlazl kotek..."
Jakie jeszcze znacie!!!

ja tego kotka nawet calego nie znam :) generalnie z kolysankami u mnie krucho. szybciej do glowy mi kolendy przychodza :)

to co my bedziemy spiewac dziecia........ ::) ::) ::)Jak bylam u kkuzynki ona jakies wierszyki mowila z mala,zabawy ja jestem w te krajowe kiepska,znam za to duzo angielskich,ale chce mala nauczyc naszych rodowych ,ale coz jak nie znam ::)

reklama
Do góry