reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Jestem w szoku. Przed chwilą się zważyłam u teściów (w domu profilaktycznie nie mam wagi) i mam -20kg. Zostalo mi jeszcze 5 ciążowych do zrzucenia, ale w sumie marzy mi się 10kg. Muszę więcej oglądać sport w TV (teraz oglądam mecz Włochy - Ukraina i czuję jak chudnę) ;D ;D ;D

reklama
Ja postanowilam stosowac tez indywidualne mantry! stoi sie przed lustrem i powtarza "Jestem chuuuda, jestem chuuuda". Ponoc dziala. Najpierw nalezy uwierzyc w to samemu, a zaraz potem uwierzy orgnizm ;)

jest 9.00, nie zjadlm jeszcze nic slodkiego! :)

ja mam tak, ze jak mysle o niejedzeniu slodyczy to non stop mam na nie ochote i im bardziej mam sie odchudzac tym wiecej jem hehe
poza tym to nie wiem ile waze, ale w spodnie sie nie mieszcze, tylko w jedne biodrowki co mi za duze byly troche. Mam wrazenie, ze to nie tluszcz tylko kosci sie rozeszly na boki i nie wiem czy wroca, trudno....mialam kiedys 90cm w biodrach, ale to za mala dupka jak na prawdziwa kobiete ;D ;D;D

nieżle - abryz, a ja mam na razie tylko -12 ciążowych - pozostało mi z ciążowych jeszcze 8 kg - no i 12 dodatkowo - które przypyłam po rzuceniu palenia i po głupich tabletkach po poronieniu :mad: ;D

Abryz super tyle na minusie,juz nie duzo zostalo,ja wciaz niewiem ile waze ::)
Weolutka trzymam cie za slowo,masz mam nadzieje mocne postanowienie ;)Dobry sposob przed lustrem
Agatatje masz racjie,teraz jestesmy parwdziwymi kobietami i bioderka musza byc,ciezko bedzie wrocic do sylwetki z przed ciazy,ale na pewno bedziemy wygladac duzo lepiej ,kobieco,dororle i sexi,PRAWDA LASKI ;D

A ja się dzisiaj ważyłam. Zostało mi jeszcze 3 kg po ciąży :). Waga aktualna 61- docelowa 58. Dodam, że bez żadnych ćwiczeń. ;D

reklama
Qrcze a ja 55,5 czyli te 5 przydało by sie zrzucic i było by jak przed ciaza, tylko brzuch juz nie ten... :-[ ale moze z czasem dojdzie do formy.

Do góry