reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

A ja nie wiedziałam ze po cesarce dopiero mozna po 12 tyg i juz cwiczyłam a w sobote konczy mi sie te 6 tyg dopiero. Ale mysle ze to zalezy jakie cwiczenia bo napewno jakies bardzo forsowne na brzuch to nie ale delikatnie pocwiczyc nie zaszkodzi. W drugiej cz." W oczekiwaniu na dziecko" jest wogole napisane ze mozna chyba od 4 tyg czy cos takiego...nie pamietam juz ale sprawdze :) Mnie juz tak normalnie blizna i brzuch nie boli tylko jak spie z małym i on mnie kopie akurat po bliznie to wtedy auuuu :p

reklama
ja czytalam ze po 6 tyg juz mozna zaczac cwiczyc a wczoraj na solarce bylam i jest ok jutro tez ide a co tam karnet wykupilam-lekarz powiedzial zeby tylko z minutami nie przesadzac z reszta ktory lekarz powie ze spoko mozna isc-zaden bo to przeciez nawet dla tych nie po operacji jest niezdrowe.

proba zalozenia spodni z przed ciazy jeszcze troche brakuje tzn to sa biodrowki i na biodra ciezko wcisnac

mam nadzieje ze niedlugo w nie wejde bo je lubie a nowych nie bede kupowac bo jedne kupilam i juz sa luznawe

reklama
Do góry