reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Agatatje zarabiscie wygladasz i dziarka jest super ;D Ja tez wczoraj (a dla mnie to dzis) wlazłam w portki przed ciazowe i sie zdziwiłam ::) Owszem wczesniej były nieco za luzne ale jakos niedawno chciałam je włozyc i nic z tego...wiec pozytywnie :) moze idzie ku lepszemu i nie bede musiała eksmitowac swojej szafy ;)
Głuszek no co ty nigdy sie nie jest za starym na dziare w innym przypadku musiała bym ja wypalic po ukonczeniu ilus tam lat a ja mam jeszcze ochote na druga, maz zreszta tez tylko ciagle nie ma na to kasy i czasu.

reklama
ewe gratuluję efektów trini Tobie tez of course...i powiedz mi jak to robisz,że nie jesz słodyczy??????ja to mam wrażenie czesem jakbym cukrzykiem była no muszę chociaż kawałek,bo stracę przytomnośc:)ale pochwalę się,że wczoraj zaliczyłam z panią w tv 40 minut fat burningu(dlatego 40,bo ewa się obudziła,dlatego teraz zaraz znikam:)))))))i cwiczenia z panią też 15 minutowy zestaw z nawiedzoną tami lee czy jak to się pisze na mięśnie brzucha,ale nie bolą,więc dziś powórka,bo chyba sie nie przyłożyłam:(agata nie bawię się z Tobą...ja chyba w życciu tej mojej wielkiej dupy w nic nie wcisne...:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((a tatoo fajny...też bym chciała,ale mój stary chyba by mnie zabił...oczywiscie i tak sobie zrobię w koncu))))))))))))))))na szczęścieprzed ślubem i ciążą udało mi sie chociaż kolczyka w jezyku zrobic i milion w uszach,bo teraz to nitki by z tego były...a z tatuażem po rpostu się spóźniłam:(

Agatko - super bombowy - strasznie mi się podoba
głuszek - nie narzekaj - ja sobie zrobiłam tatuaż jak miałam 27-28 lat i mojemu się strasznie podoba

a ja sie też pochwalę od wczoraj zaczęłam ćwiczyć na Gazelli ( tej od Tommego Liddla ;) ;D)) - jak na razie 3x10 minut - jak nabiore wprawy to wydłużę czas ;D ;D - n o cóż od czegoś trzeba zacząć :D ;D

takie urządzonko do biegania - czasmi reklamują w telewizji

A oto zdjęcie mojej Ani cwiczcacej

04062006412yv.jpg

no prosze, kolejna sportsmenka ;D
a pewnie ze na dziary sie nie jest za starym :D
ja sobie zrobilam zanim meza poznalam, ale on akurat nie ma nic przeciw bo sam tez by chcial miec ale jakos kasy nigdy nie bylo na to...poza tym to z facetami tak jest, ze marudza, a potem im sie podoba, u mnie tak bylo z kolczykiem w jezyku :p (ale nie z mezem a kolczyka juz nie mam hehe)
tez bym sobie jeszcze jedna dziare zrobila, ale mam chwilowe opory przed zadawaniem sobie bolu hehe

jeszcze tydzien temu myslalam, ze nigdy nie zmieszcze sie w zadne moje spodnie, wiec sie nie dolujcie!buzka

Laki ja z wami nie mogę - normalnie az mi wstyd - kurcze jak się połóg skończy tez się biore za siebie bo normalnie nie moge przy was

trini dzieki znowu przegapiłam zawsze trafie jak mówiA o tym co mi nie
trzeba. o wózkach czy apteczce na wyjazd a takie to mnie mijaja.

tak mi sie tez zdawało co do cwiczen bo mnie blizna jeszcze boli
ostatnio jak podbiegło mi sie do telefonu to noe wiedzałam czy słuchawke czy dyndajacy brzuchol łapać
porazka

Super gosiek, że zaczęłaś ćwiczyć :) Tylko nie rezygnuj i ćwicz dalej. Z pewnością niedługo wydłużysz ten czas. Życzę powodzenia. Ja dzisiaj na aerobic a jutro na rower :) jeśli nie będzie padać...

reklama
też to widziałam,ze w 12 tyg po cesarce dopiero....a ja mam brzuchol jak cholera wielki,sadło samo,wiec sie głuszek nie dołuj,bo ja do 30 lipca myuszę te głupie 5 kg zrzucic tylko jak???właśnie zeżarłam 2 kawałki placka z truskawkami...no,musiałam upiec,bo by się truskawy popsowały i co???

Do góry