reklama
proponuje wam taką dietę jak ja mam - schudniecie na pewno!!!! - 5 kg w 3 tygodnie - a wczesniej waga nie chciał aruszyc - Toola ja przytyłąmw ciaży 23 kg !!!! Jak szłam do porodu ważyłąm 96 kg!!! i wygladąłm jak potwór!!!!No ale 21 kg juz straciłam - przy czy te 5 właśnie ostatnio
danke sehr ewe...ato ja mam wszystkie te cw na raz robic???znaczy 1 dnia po jednej serii z każdego cw po 6 powtórzeń???tak?
kopenhaska skuteczna bardzo naprawdę,ale nie do przejścia,nie dla mnie przynajmniej...wytrzymałam jeden dzień i naprawdę pół nocy rzygałam,więc schudłam)))ale moja kumpela schudła chyba 8 kg,ale po roku znowu chciała (bo to jakoś max raz na 6 m-cy)i po chyba 3 dniach mdlec zaczęła i finito,moja siora też mdlała,wiec chyba tydz wytrzymała...do kitu ta dieta..może coś lepszego jest na str Dieta i Odchudzanie - Witamy na Dieta.pl - Diety, przepisy, porady, grupy wsparcia. Wszystko na Dieta.pl, dieta.
głuszek,a jaką TY masz dietę???znaczy wiem,ze eliminacyjną,ale co jesz?
kopenhaska skuteczna bardzo naprawdę,ale nie do przejścia,nie dla mnie przynajmniej...wytrzymałam jeden dzień i naprawdę pół nocy rzygałam,więc schudłam)))ale moja kumpela schudła chyba 8 kg,ale po roku znowu chciała (bo to jakoś max raz na 6 m-cy)i po chyba 3 dniach mdlec zaczęła i finito,moja siora też mdlała,wiec chyba tydz wytrzymała...do kitu ta dieta..może coś lepszego jest na str Dieta i Odchudzanie - Witamy na Dieta.pl - Diety, przepisy, porady, grupy wsparcia. Wszystko na Dieta.pl, dieta.
głuszek,a jaką TY masz dietę???znaczy wiem,ze eliminacyjną,ale co jesz?
pisałam już: chleb, marrgarynę, dzem, jabłka, indyka, schab, ziemniaki, fasolkę szparagowa, brokuły, marchewkę, wędlinę chdę bez konsererwantóe, desreki Gerbera z płatkami z pełnych zbóż, woda min, soczki Gerbera, wafle ryżowe, ogórka kiszonego :-) :-) :-) :-)
reklama