reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

ewe czy to na tym watku byly t info o 6 we...kogos tam?
a kopenhaska dieta:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:rzygałam po tym jak cholera...

reklama
Biedronka w tym wątku, zaraz wkleje jak chcesz, oczywiście jak się uda :baffled:
Powiedz bardzo cieżka jest ta dieta Kopenhaska bo podobno działa ? ale i tak to zostawiam jako ostateczną ostateczność :dry:

a ja doszłam do 14 powtórzeń (21 dni) :tak: i odechciało mi się, akurat okres dostałam więc miałam wymówkę, a teraz nic mi się robić nie chce :no:

proponuje wam taką dietę jak ja mam - schudniecie na pewno!!!! - 5 kg w 3 tygodnie - a wczesniej waga nie chciał aruszyc - Toola ja przytyłąmw ciaży 23 kg !!!! Jak szłam do porodu ważyłąm 96 kg!!! i wygladąłm jak potwór!!!!No ale 21 kg juz straciłam - przy czy te 5 właśnie ostatnio

danke sehr ewe...ato ja mam wszystkie te cw na raz robic???znaczy 1 dnia po jednej serii z każdego cw po 6 powtórzeń???tak?
kopenhaska skuteczna bardzo naprawdę,ale nie do przejścia,nie dla mnie przynajmniej...wytrzymałam jeden dzień i naprawdę pół nocy rzygałam,więc schudłam:))))ale moja kumpela schudła chyba 8 kg,ale po roku znowu chciała (bo to jakoś max raz na 6 m-cy)i po chyba 3 dniach mdlec zaczęła i finito,moja siora też mdlała,wiec chyba tydz wytrzymała...do kitu ta dieta..może coś lepszego jest na str Dieta i Odchudzanie - Witamy na Dieta.pl - Diety, przepisy, porady, grupy wsparcia. Wszystko na Dieta.pl, dieta.
głuszek,a jaką TY masz dietę???znaczy wiem,ze eliminacyjną,ale co jesz?

pisałam już: chleb, marrgarynę, dzem, jabłka, indyka, schab, ziemniaki, fasolkę szparagowa, brokuły, marchewkę, wędlinę chdę bez konsererwantóe, desreki Gerbera z płatkami z pełnych zbóż, woda min, soczki Gerbera, wafle ryżowe, ogórka kiszonego :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry