reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
ja niestety mam nadal jakieś 3-4kg więcej niż przed ciążą, nie mogę tego zbić... chociaż też za bardzo się nie staram ;-)

trini przydałaby się jakaś mobilizacja...:((((((((((((((((((((((((((((((( najlepiej odchudzac sie z kimś,ale nawet nie mam tu z kim,więc kit...dziś trochę pocwiczyłam,bo dobiła mnie kumpela...schudła last month 4 kg...a ja chyba już na zawsze beka łoju zostanę :(((((((((nie no...do next wakacji muszę schudnac,bo się chyba skicham...tylko jak?skoro diety za bardzo nie,bo będę karmic,no chyba,że Kiniuśka sama się odstawi...
aha głuszek,kate i abryz...NASZE SZKAPY...nie bawię się z Wami:-pto Wy se chudniecie,a ja nic:(((((((((((((((((

BIEDRONKA ja przytylam 20kg!! wygladalam jakbm miala miec blizniaki conajmniej, udalo mi sie zrzucic te 20 przez 3 miesiace karmienia i zasuwania po nocach, ale niestety przed ciaza mialam juz nadwage, ktorej chce sie teraz pozbyc, kozystajac z okazji ze karmie, ale tego juz mi sie nie udaje :( jakby sie do mnie przykleilo i ani rusz.

No To Nieźle...jaw 1 Ciazy Przytyłam 22 I Spadło Mniej Więccej Po 6 M-cach,ale2 Kg Zostały I Teraz Marzy Mi Sięzrzucic Ales,alewaga Stoi Lub Rośnie:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ojej 2kg!! ja mam jeszcze 9!! chyba jestem najwieksza mama na swiecie :baffled: o 2 to bym sie tak nie martwila, na pewno ci zejda jak karmisz jeszcze tylko duzo wolniej jak te pierwsze

biedronka jakoś na razie nie jestem w stanie mobilizować, bo teraz nie mam czasu na ćwiczenia, ale obiecuję, że jak sytuacja się unormuje to zaczynam ćwiczyć, bo nie podoba mi się ten flaczek brzuszkowy :-(

reklama
Ja niestety ciągle 5 kg na plusie :wściekła/y: Normalnie cholera mnie bierze, ale wiem że to z mojego lenistwa. Jak ćwiczyłam normalnie waga leciała... a teraz siedze na dupie i nic, trzeba będzie się normalnie zabrać jeszcze raz. Na steperze w ciągu 3 tygodni zgubiłam 3 kilo, przez 6 waidera straciłam 2 kilo. Jak nie ćwiczę to waga ani drgnie :wściekła/y: Szkoda że nie chudnę przez samo karmienie :cool2: .
Moja mama mówi że ona sama chudła bez niczego przez rok, może to dziedziczne ?
Jeszcze słyszałam, że są kobiety które chudną dopiero jak przestają karmić piersią, że niby organizm nie magazynuje już niczego do produkcji pokarmu, jednak wątpie w to szczerze że ja będę tym typem.
Juz sobie postanowiłam że znowu trzeba wrócić na steper :zawstydzona/y: a jak dalej to zostanie to jak przestanę karmić walnę dietę kopenhadzką i się skicham :wściekła/y:

Do góry