reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ćwiczyć, ćwiczyć laski ;D nie ma że "nie dam rady" ;) może się uda ;D i będą majówki z małymi brzuszkami.
Z tym ostatnim ćwiczeniem to właśnie nie wiem czy nogi mają być pod kątem 90 stopni czy co??? spróbuję jak mówi a+t ,

reklama
dobra, jestem po 2 seriach - dzis bylo duzo latwiej niz wczoraj :) Fajnie :) a co do ostatniego cwiczenia - to juz dzis nogi moglam podniesc, ale dzwignac klatki sie nie dalo ;). A myslisz, ze maja byc pod katem 90 st? Chyba nie...
gosiek- dzis koniecznie - dawaj teraz!!! Najlepiej cwiczyc rano kiedy czlowiek ma jeszcze sily, bo jak zostawisz na wieczor, to wlasnie padasz i zonk :(

jejku co tu sie dzieje :) wszystkie ćwicza
ja tez chce ale niewiem czy sie zmobilizuje kule mole
zazdrosze Wam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamarunia je tez jem non stop bo mnie sciska wiec nie jestes sama:)

Nie dawało mi to spokoju, bo pod kątem90stop to nie był żaden wysiłek i mięśnie nie pracowały. Mam nadzieję że nie musimy zaczynać od początku ;D

hehe, no ja od poczatku rozumialam, ze tylko troche uniesc, ale dajecie tak rade? Bo dla mnie to jest z deczka za trudne :(
_reni_ - a masz wiekszy ten obrazek?

reklama
Do góry