Ja wlasnie zrobilam 2 serie, a wlasciwie chcialam zrobic, bo wymieklam - mam tak slabe miesnie? Po wczorajszej serii lekkie zakwasy mi sie zrobily i juz dzis nie dalam rady do konca - kurde, ale jestem slabeusz Wstyd Ale sie nie poddam tak szybko - jutro kolejne 2 serie albo jeszcze wieczorem kilka brzuszkow dla wzmocnienia tego budyniu na brzuchu.
reklama
nie czytalam, ale serio juz wczoraj bylo mi ciezko Dzis zrobilam 1,5 serii wlasciwie i jeszcze troche potrzymalam "brzuszki". W ogole mam wrazenie, ze w tym Weiderze pracuja bardzo miesnie brzucha te u gory - na wysokosci zoladka, a ja mam flaczka na dole - ciekawe czy to cos zmieni. Moze tak sie zmobilizuje, ze rano bede robic Weidera, a wieczorem troche normalnych brzuszkow...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? życzę samozaparcia i oby twój plan się zrealizował
gosiek no to jednak musisz zacząć ćwiczyć
Ja zacznę pewnie od jutrzejszego wieczoru, chociaż nie gwarantuję, bo po przyjeździe pewnie czeka mnie dużo do sprzątania, a przede wszystkim mnóstwo prania. Ciekawe czy wieczorem będę jeszcze w stanie coś poćwiczyć. No zobaczymy.
Cieszę się, że a+t+? podjęła się mobilizowania nas wszystkich
gosiek no to jednak musisz zacząć ćwiczyć
Ja zacznę pewnie od jutrzejszego wieczoru, chociaż nie gwarantuję, bo po przyjeździe pewnie czeka mnie dużo do sprzątania, a przede wszystkim mnóstwo prania. Ciekawe czy wieczorem będę jeszcze w stanie coś poćwiczyć. No zobaczymy.
Cieszę się, że a+t+? podjęła się mobilizowania nas wszystkich
Na dlugo!!! Musza
Jak bedziemy codziennie sie tu mobilizowac i chwalic nawzajem, to potem glupio bedzie nie cwiczyc hihi
To ktore to wczoraj mowily, ze zaczynaja od jutra? Kropecka, Lilith (nawet sie nie wykrecaj zmeczeniem - to tylko kilka brzuszkow) - do dziela!!!
Jak bedziemy codziennie sie tu mobilizowac i chwalic nawzajem, to potem glupio bedzie nie cwiczyc hihi
To ktore to wczoraj mowily, ze zaczynaja od jutra? Kropecka, Lilith (nawet sie nie wykrecaj zmeczeniem - to tylko kilka brzuszkow) - do dziela!!!
reklama