reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ja wlasnie zrobilam 2 serie, a wlasciwie chcialam zrobic, bo wymieklam - mam tak slabe miesnie? Po wczorajszej serii lekkie zakwasy mi sie zrobily i juz dzis nie dalam rady do konca - kurde, ale jestem slabeusz :( Wstyd :( Ale sie nie poddam tak szybko - jutro kolejne 2 serie albo jeszcze wieczorem kilka brzuszkow dla wzmocnienia tego budyniu na brzuchu.

reklama
A+t+? czytałaś to forum o tych ćwicz? Podobno pod koniec to jest masakra-nie dla nowicjuszy :/ ale żeby ćwiczyć tyle serii ile się da, bo efekty i tak będą.

nie czytalam, ale serio juz wczoraj bylo mi ciezko :( Dzis zrobilam 1,5 serii wlasciwie i jeszcze troche potrzymalam "brzuszki". W ogole mam wrazenie, ze w tym Weiderze pracuja bardzo miesnie brzucha te u gory - na wysokosci zoladka, a ja mam flaczka na dole - ciekawe czy to cos zmieni. Moze tak sie zmobilizuje, ze rano bede robic Weidera, a wieczorem troche normalnych brzuszkow...

a+t+? życzę samozaparcia :) i oby twój plan się zrealizował :)
gosiek no to jednak musisz zacząć ćwiczyć ;)
Ja zacznę pewnie od jutrzejszego wieczoru, chociaż nie gwarantuję, bo po przyjeździe pewnie czeka mnie dużo do sprzątania, a przede wszystkim mnóstwo prania. Ciekawe czy wieczorem będę jeszcze w stanie coś poćwiczyć. No zobaczymy.
Cieszę się, że a+t+? podjęła się mobilizowania nas wszystkich :) :) :)

Na dlugo!!! Musza :D
Jak bedziemy codziennie sie tu mobilizowac i chwalic nawzajem, to potem glupio bedzie nie cwiczyc ;) hihi
To ktore to wczoraj mowily, ze zaczynaja od jutra? Kropecka, Lilith (nawet sie nie wykrecaj zmeczeniem - to tylko kilka brzuszkow) - do dziela!!!

Ja wczoraj zrobiłam 1 serię i było nienajgorzej, ale chyba nie rozumiem ostatniego ćwiczenia, bo jak go wykonywałam to nie czułam żeby coś pracowały. Dziewczyny jak robici te nogi ? bo nie kumam

reklama
Do góry