reklama
BIEDRONKA-jestem z Chrzanowa, a co? BAN to zakaz pisania na forum, blokada.
Jak wam dzisiaj poszły 3 serie? Bo mi było baaardzo ciężko. Dzisiejszy wypad na basen stoi pod znakiem zapytania, bo Tomek może będzie musiał dłużej zostać w pracy, a potem na 20 do Krakowa na mecz jedzie, więc nie wiadomo czy się wyrobimy...
Jak wam dzisiaj poszły 3 serie? Bo mi było baaardzo ciężko. Dzisiejszy wypad na basen stoi pod znakiem zapytania, bo Tomek może będzie musiał dłużej zostać w pracy, a potem na 20 do Krakowa na mecz jedzie, więc nie wiadomo czy się wyrobimy...
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dzisiaj rano 53,5 ;D
marze jeszcze tylko o plaskim brzucholu, ale to juz od dawna wiec spoko
wagi sprzed ciazy nie pamietam (chyba 51 a moze wiecej) ale chce wrocic do 50 przynajmniej......no i oczywiscie sie nie nameczyc przy tym buehhehehe
biedronka ban to zakaz, a bana to po poznansku pociag ;D
marze jeszcze tylko o plaskim brzucholu, ale to juz od dawna wiec spoko
wagi sprzed ciazy nie pamietam (chyba 51 a moze wiecej) ale chce wrocic do 50 przynajmniej......no i oczywiscie sie nie nameczyc przy tym buehhehehe
biedronka ban to zakaz, a bana to po poznansku pociag ;D
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Gratuluje dziewczynki Ja niestety wczoraj padłam na twarz, bo byliśmy późno na zakupach, a potem jeszcze trzeba dwójkę dzieci położyć spać Rano to niebardzo mogę, bo wtedy jest jedynie czas, żeby szybko doprowadzić się do ładu, a potem Ania potrzebuje dużo uwagi No, zobaczę kiedy mi się uda. Jak na razie to wczoraj biegałam z zakupkami na 4 piętro, więc jakieś ćwiczenia tam były
abryz
MAJOWA MAMA'06
Ale ten artykuł nie o mnie ;D
Waży 150 kg i nago kąpie się w fontannach
Bezdomna kobieta odmawia zaprzestania nagich kąpieli w fontannach w Monachium, mimo że wielokrotnie policja karała ją grzywną za zakłócanie porządku.
44-letnią Niemkę, ważącą ok. 150 kg, można niemal codziennie zobaczyć z butelkami szamponu i mydła w jednej ze 183 fontann w stolicy Bawarii.
- Kobieta już 21 razy była karana za zakłócanie porządku publicznego - podał rzecznik monachijskiej policji.
Pracownik opieki społecznej powiedział dziennikowi "Bild", że kobieta wielokrotnie odmawiała miejsca w schronisku dla bezdomnych. - Nie możemy jej do niczego zmusić - dodał.
Waży 150 kg i nago kąpie się w fontannach
Bezdomna kobieta odmawia zaprzestania nagich kąpieli w fontannach w Monachium, mimo że wielokrotnie policja karała ją grzywną za zakłócanie porządku.
44-letnią Niemkę, ważącą ok. 150 kg, można niemal codziennie zobaczyć z butelkami szamponu i mydła w jednej ze 183 fontann w stolicy Bawarii.
- Kobieta już 21 razy była karana za zakłócanie porządku publicznego - podał rzecznik monachijskiej policji.
Pracownik opieki społecznej powiedział dziennikowi "Bild", że kobieta wielokrotnie odmawiała miejsca w schronisku dla bezdomnych. - Nie możemy jej do niczego zmusić - dodał.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
;D ;D ;D spox A my się przejmujemy kilkoma kg nadwagi Widać ta kobieta wyznaję zasadę : małe jest piękne ale duże więcej może
reklama