reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
gosiek - a moze podawaj mu smoczek uspokajajacy zamiast cycka albo na wieczor daj mu butle (tylkko cos wspominalas, ze dla niego sa fe wszystkie silikony ;))? Nie wyobrazam sobie jak sie czujesz po takiej nocce :(

BIEDRONKA-jestem z Chrzanowa, a co? BAN to zakaz pisania na forum, blokada.

Jak wam dzisiaj poszły 3 serie? Bo mi było baaardzo ciężko. Dzisiejszy wypad na basen stoi pod znakiem zapytania, bo Tomek może będzie musiał dłużej zostać w pracy, a potem na 20 do Krakowa na mecz jedzie, więc nie wiadomo czy się wyrobimy... :(

dzisiaj rano 53,5 ;D
marze jeszcze tylko o plaskim brzucholu, ale to juz od dawna wiec spoko ;)
wagi sprzed ciazy nie pamietam (chyba 51 a moze wiecej) ale chce wrocic do 50 przynajmniej......no i oczywiscie sie nie nameczyc przy tym buehhehehe

biedronka ban to zakaz, a bana to po poznansku pociag ;D

Ja zdazylam zrobic 2 i mala mnie zwolala :(, ale szybciutko ja polulalam i pobieglam robic trzecia serie i jakos poszlo. Za kazdym razem mam wrazenie, ze idzie coraz lepiej.

Gratuluje dziewczynki :) Ja niestety wczoraj padłam na twarz, bo byliśmy późno na zakupach, a potem jeszcze trzeba dwójkę dzieci położyć spać ;) Rano to niebardzo mogę, bo wtedy jest jedynie czas, żeby szybko doprowadzić się do ładu, a potem Ania potrzebuje dużo uwagi :) No, zobaczę kiedy mi się uda. Jak na razie to wczoraj biegałam z zakupkami na 4 piętro, więc jakieś ćwiczenia tam były ;)

Ale ten artykuł nie o mnie ;D

Waży 150 kg i nago kąpie się w fontannach

Bezdomna kobieta odmawia zaprzestania nagich kąpieli w fontannach w Monachium, mimo że wielokrotnie policja karała ją grzywną za zakłócanie porządku.
44-letnią Niemkę, ważącą ok. 150 kg, można niemal codziennie zobaczyć z butelkami szamponu i mydła w jednej ze 183 fontann w stolicy Bawarii.
- Kobieta już 21 razy była karana za zakłócanie porządku publicznego - podał rzecznik monachijskiej policji.
Pracownik opieki społecznej powiedział dziennikowi "Bild", że kobieta wielokrotnie odmawiała miejsca w schronisku dla bezdomnych. - Nie możemy jej do niczego zmusić - dodał.

reklama
Do góry