reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

ja czekam na macka zeby sie zajal mlodym i zaczne od dzisiaj tak jak pisalam :) ostatnio robilam tamy lee ale jakos czasu na to nie mam i sil :)

reklama
mnie się nic nie chce robić, ale jak wrócę do pracy, czyli już za dni kilka, siłą rzeczy ćwiczyć będę-czas już pożegnać się z tym brzuchem przodownikiem

Ja dzisiaj po drugiej serii, ciężko ale się udło :)
Reni albo to ćwiczenie takie lekkie jest albo my go źle robimy.
a+t jak u ciebie to ćwiczenie wychodzi ?

w koncu odwazylam sie wejsc na ten watek!
moze napisze jak tam u mnie stan rzeczy. A wiec jesli chodzi o kilogramy to jest ich nawet mniej niz przed ciaza, ale nie widac jakos tego:( mam brzucha:( cos tak czytam o jakichs brzuszkach???kurcze wy to macie jeszcze na to sile????podziwiam!ja jak na razie to tylko jem jem i jem jak szalona bo non stop glodna jestem, a cwiczenia to noszenie Hafsy na rekach, to sie nazywa chyba LENISTWO

no ja wczoraj zaliczylam pierwsza serie. strasznie mi sie nie chciao ale zmobilizowalo mnie to ze wlasnie na forum obiecalam ze to zrobie. dzisiaj czekaja mnie dwie serier, no nie wiem czy dam rade :)

Właśnie przymierzam się do 3 dnia cwicz (ale najpierw nakarmię małą), a od wczoraj wieczorem bolą mnie mięśnie brzucha, więc też nie wiem czy dam radę ale MUSZĘ!

musimy, musimy laski. Jak Ala pojdzie spac, to ja "zasiadam" to trzeciej serii ;)
Kropecka - super :) Mnie to tez mobilizuje, ze tu o tym gadamy i sie razem trzymamy :D Damy rade, chociaz ja caly czas mam lekkie zakwasy na brzuchu.
Ewe, ja do tego cwiczenia w ogole nie umiem nog podniesc. Bo powinny byc proste lekko uniesione, tak? Ja nie mam sil tak zrobic ;) Wiec klade proste nogi na lozko (lezac na podlodze) i robie brzuszki.

reklama
Do góry