reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
A ja będę szczęśliwa, jak zjadę do 60kg. Powinnam się zastrzelić, bo mam tylko 158cm wzrostu ;D

hehe ja tez mam 158 i ostatnio z prawie 57 zeszlam do 53 ;D
tylko brzuch ciagle wystaje i przynajmniej do 50 chce zejsc.....

no ja mam 161 i waże 52kg i jescze 3 kg mam do zrzucenia mimo ze waże tyle co przed ciążą ale mój wiekszy problem to troszke rozstępów na brzuchu które zrobiły sie mimo smarowania sie dziennie gównianymi kremami przeciw rozstępom musze to isc usunąc szukam sponspra heheh

Abryz ;D ;D ;D
a ja zzeram chipsy i tak to czytam i chyba tez sie zastrzele albo co poniektóre pociesze 1,63 i 67 kg i co ......spaślak ze mnie gruba jestem :( :( :( :( :p :p :p :p

Kate gluptasie ty jeden!!!! nie mow tak bo lanie tu dostaniesz!!! Mis ie wydaje ze najwazniejsze to zaakceptowac siebie!ja niestety nie umiem...i w dodatku tez mam straszne rozstepy...a naprawde dbalam o brzuch...masarze woda kremami szorowanie gabka...a szkoda gadac...teraz wsumie mam fajny bajer i ladnie blekna...choc z drugiej strony moje 142 cm w pasie to chyba nie bylo malo.....

Ja to mam takie dni, kiedy wszystko olewam i podobam się sobie, ale czasami to naprawdę chciałabym wyglądać tak jak kiedyś i ciągle się głowię co zrobić, żeby to osiągnąć. Teraz kiedy jestem na wakacjach i widzę tyle szczupłych lasek to naprawdę mi smutno, że się roztyłam po ciąży :( ehhh...... normalnie załamka... chcę już wracać do domu.... :( :( :( :(

Trin to ja uwazam ze na te 42 tc te 14-15 moje to malo ale niemoge sobie wybaczyc ze przed przytylam te ponad 10.....i to z rozpaczy....heh...i powiem ci ze tez mam manie i widze wszedzie chude laski i swiruje ze mojemu cos odwali...mimo iz ciagle powtarza mi ze jestem najpiekniejsza...ciezko mi pewnie bedzie siebie zaakceptowac nawet jak bede wazyc te 48 kg bo mam wielki spasiony brzuch z rozstepami i cycki jak wisiory...mimo iz o nie dbalam to teraz sa strasznie murzynskie i malo ksztaltne...

reklama
ja od jutra teżzaczynam znowu regularnie cwiczyc,bo od pocz sierpnia tak lewo jakoś mi szło...ja mam 165cm i juz znowu 55kg:)wiec ja pnę się w górę...spasiona beka ze mnie brzuchol mam jak w 5 miesiącu cycki lilith nic nie mów,bo moich naleśników nie widzialaś,a rozstępy też mam,ale po ewie,bo przy Kini ani pół się nie zrobiło tylko co z tego jak po ewie mam wszędzie na brzuchu,cycach,dupie,udach,biodrach i mam ten sam odruch co kate czyli właśnie zajadam ciastka holenderskie w mlecznej czekoladzie,a rano upiekłam se dwie babki jogurtowe....muszę się najeśc,bo od jutra porządnie się biorę:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))i też mi smutno,że w nic się nie mieszczę i schaby mmam i w ogóle...idę coś zjeśc....kate moze wpadniesz znowu na ciasto....mam jeszcze jedną babkę jogurtową i kawkę też mam...moze którąs jeszcze wpadnie???

Do góry