reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ja jestem załamana, miałam już 66 a dziś wchodzę na wagę i co.... 67 :/. Kurcze a gdzie te czasy co 55kg ważyłam (a nie było to tak bardzo dawno). Moim marzeniem jest teraz 60 no ale przy takim obiadaniu się słodyczami to mogę tylko pomarzyć :mad:.

reklama
ja mam 163 cm
własnie tak myslałam ze jestes wysoka
dla mnie szczupło wygladasz ale jesli Tobie z tym zle to napewno uda Ci się zrzucić

Aja się cieszę ze swojej wagi i jestem w ciężkim szoku, ze tak mi poszło ;D 177cm- 59 kg :laugh: :laugh: :laugh:

Dzięki kate, miło usłyszeć komplement. ale jak się rozbiorę to tak dobrze to nie wygląda... obwisły brzuch i rozstępy, buuu...
Kasiunka ty to super laska jesteś :)

kasiunka no koments ja tez chce tak wyglądać buuuuuuuuuuu (tylko najpierw musieliby mnie rozciągnąć końmi chyba ;D ;D ;D)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry