reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót Do Pracy

reklama
....no, to jutro do pracy :-( :-( :-(
Trzymajcie kciuki, zebym jakos wytrzymala bez Malucha :-( I drugie za tatusia, bo chlopaki zostaja razem ;-)

Heatherek, trzymam bardzo mocno kciuki. Będzie dobrze. I chłopaki dadzą radę i Ty też. :tak::tak::tak::tak: To co, pod Twoją nieobecność Mateuszkiem będzie się zajmował Szanowny Małżowin?

....no, to jutro do pracy :-( :-( :-(
Trzymajcie kciuki, zebym jakos wytrzymala bez Malucha :-( ;-)

Łączę się w bólu bo ja również. I modlę się żeby mi teściowa nie zwariowała, bo Kuba ostatnio daje czadu na całej mocy :-) U mnie najgorsze zacznie sie w przyszły poniedziedziałek bo wracam na swoje śmieci

tez trzymam kciuki :-)
a chłopaki dadzą sobie radę - moi sobie dali to dlaczego twoi mieli by sobie nie dać rady ?

Dzieeeeki bardzo!! :-D Napisze pozniej jak bylo....

Mamoot, wyjatkowo w tym tygodniu, zeby oswoic Mateusza z nieobecnoscia mamusi ;-) Potem beda babciowe dyzury....

Sumka, trzymaj sie dzielnie!!

Ciekawe czy będę sobie jeszcze umiała zrobić makijaż, a jeśli tak to czy go nie rozmażę już po godzinie :-)

reklama
Do góry