reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót Do Pracy

Aniu cieszę się, że nareszcie wszystko się wyjaśniło. Pracę na pewno znajdziesz ( na dobrych pracowników zawsze jest popyt:-) ), a dzięki temu teraz możesz spokojnie być z małym, bez nerwówki i niepewności.
Fusik, mamie trochę przykro, ale dla dziecka to lepiej, że tak dobrze zniósł dzień bez Ciebie:-)Przykre jest tylko to, że Cię tak potraktowali w pracy...(Mnie zresztą też - podobno takie przepisy, że muszę przepracować 3 miesiące, żeby dostać podwyżkę...) Trzymaj się dzielnie:tak:
Mamoot ja pracuję jako pedagog szkolny i trochę godzin w świetlicy z dziećmi z klas I - III.

reklama
Ania, zrob sobie teraz wakacje z Malym, a potem na spokojnie szukaj czegos nowego dla siebie. Najwazniejsze, ze wiesz juz na czym stoisz.

A moze stukniesz tu na forum, jakiej pracy bedziesz szukac? Jest nas tu troche, bedziemy sluchac w Twoim imieniu co w trawie piszczy - moze uda sie razem znalezc cos fajnego :-D

Aniu to w sumie dobrze wyszło że możesz sobie bezstresowo posiedzić z Matim. Bardzo ci tego zazdroszczę.
A potem mozesz sobie spokojnie poszukac pracy

Aniu - dokładnie tak jak piszą dziewczyny, nie będę się powtarzać...
Asia - to my mamy pokrewny fach...ja pracuję jako psycholog w PPP też do września na wychowawczym, ale dorabiam na umowę zlecenie bo byśmy nie dali rady finansowo. W szkole pracowałam przez dwa lata na 1/3 etatu i chcą mnie nadal po wychowawczym ale raczej się nie zdecyduję bo chcę mieć jeszcze czas dla Karolka!!!

Aniu76 na pewno znajdziesz lepsza pracę, a teraz ciesz się chwilami z Mateuszkiem:) on wszystko Ci wynagrodzi:tak: Fusik a Ty z Twoimi zdolnościami na pewno szybko się wykażesz i podwyższka murowana:))) A z rozłaką sobie poradzisz, chociaż powiem szczerze, że łatwo nie jest... ja staram się wykorzystywać maksymalnie weekend i wieczory- cierpi na tym trochę mieszkanie- bo ogólnie panuje u nas lekki nieład, ale co tam, najważniejsze aby pokoik dzidzi był czysty i ładny i aby ona była uśmiechnieta:)))
Dziewczyny będzie dobrze!

Baśka ale miło:-) :-) :-) Ja na Twoim miejscu też bym z tych godzin w szkole zrezygnowała - swoje dzieciątko ważniejsze, a w dodatku żaden z rodziców szkolnych dzieci, a często też i dyrekcja, nie doceni Twojego wysiłku... Mówię to z goryczą, bo tak niestety jest u nas - jeśli robisz coś dobrze lub nawet bardzo dobrze, wkładasz w to serce - nikt tego nie zauważa... Ale niech tylko coś pójdzie nie tak jak powinno, od razu jest afera... Więc stwierdziłam, że niech cię dzieje co chce, Marcinek dla mnie jest teraz najważniejszy!

Asia - normalnie to moje słowa!!! Wielokrotnie to powtarzałam i niestety w PPP jest tak samo :(
A jeśli chodzi o porządek w domu - dla mnie to też jest sprawa drugorzędna bo jak wracam z pracy wolę pobawić się z Karolkiem niż sprzątać ... generalne porządki raz w tyg a na codzień tylko naprawdę niezbędne minimum

reklama
dzieki dziewczyny:)))))Ciesze sie ze sobie z Mtim tak dlugo pobede..wiem ze mnie potrezbuje :)):-):-)

a pracy zaczne szukac kolo czerwca w logistyce:-)

Do góry