reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót Do Pracy

A i u nas nadchodzi sądny dzień wracam do pracy za dwa tygodnie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: 4 stycznia to ten dzień. Bardzo się boje ale jak czytam że sobie doskonale poradziłyscie to bardzo się pocieszam i jest mi lepiej:-)

reklama
Mamoot ja też wracam na cały etat, no oczywiscie mam godzinke krócej bo karmię:-)
Nie wiem jak mam to wszystko zorganizować?!
jak ułozyć plan dnia? i jak sobie poradze z karmieniem? gdzie będę odciagać pokarm? ojejku!!!!!!
Muszę treż zrobić próbny dzień:-) a Wojtek ma to szczęście że zostanie z babcią:-)

oj to już 3 mamy wracają w styczniu do pracy: Mamoot i ja - 2 styczeń, Sylwia - 4 styczeń ..będe trzymać za Was i za siebie :-) kciuki..
Sylwia ja już robię próbne dni ale to z tego powodu że mam niejadka i trzeba go stopniowo przyzwyczajać do braku cycolka .. mój zostaje z tatusiem i wiem że sobie świetnie dadzą radę, z organizacją to może nie będzie tak źle , ale te różne zmiany mogą powodować małe zamieszanie

Fusik jeszcze ja wracam 16 stycznia bo wziełam sobie już 2 tygodnie z urlopu za 2007. Gdyby nie to to też wracałabym 2 stycznia. I też wracam na 2 zmiany :baffled:

:-) Mojemu Wojtkowi wyrzynaja sie kolejne zęby i jest strasznie marudny, dzisiaj nosimy się cały dzień tylko w chuscie, ciekawe co by biedna babka zrobiła z nim jakby tak jękolił?
Nie wiem jak ja wytrzymam ten pierwszy dzień chyba osiwieje w tej pracy, całe szczęscie ze u mnie wiele osób ma małe dzieci więc zrozumieja rozsterki młodej mamy:tak:

Ja też planuję strategię co i jak organizować, ale tak na prawdę wyjdzie w "praniu" ile i kiedy Wojciaszek będzie jeść.
Ale jak na razie główny problem, to brak opiekunki.:no:

reklama
Poleciłabym Ci Mamoot moją siostrę bo ma doswiadczenie i szuka pracy i mieszka pod Warszawą ale nie wiem jak to sobie planujesz? Napisz do mnie ewentualnie w tej sprawie na priv:-)

Do góry