reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy

biuro podróży w reduta ch. sprzedają różne wycieczki:baffled:
Buba dawaj plizzzzzzzzzzz namiar na tui-bezpośrednio-jutro z rańca tam zadzwonię:-)

reklama
Idziu wykorzystaj ten czas na jakieś porządki, zakupy.

Papajka! No ale żeby na urlopie porządki robić!!! Na urlopie robi się nic i tyle. Nasprzątała się Idzia na wychowawczym, teraz jej się odpoczynek należy :D

a poza tym, to super, że tak Ci praca spasowała :) Grunt to chodzić do pracy zadowolonym :)

Idzia - odpoczywaj i do wątku wróć w połowie maja.

Idziu jejku ale gafe strzelilam.......:wściekła/y: niedoczytalam ze Cie na ten urlop wysylaja no i graulacje udanego powrotu wysllam....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
rzeczywiscie troche Cie zalatwili ale nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo..;-)

I nadszedł ten dzień:-:)-:)-(. Jutro idę do pracy, a Kuba do żłobka. Trochę szkoda, bo jest teraz takim fajnym dzieciaczkiem, że przebywanie z nim to czysta przyjemność:happy:. Z drugiej strony trochę brakuje mi kontaktów z ludzmi. No i wiem, że nie będzie lekko, bo moja szefowa jest osobą bardzo konfliktową i koniecznie chce zatruwać życie wszystkim, którym w życiu układa się lepiej od niej. Ale nie dam się:tak:. Trzymajcie za mnie kciuki i za Kubulka, żeby szybko zaaklimatyzował się wśród nowych kolegów i koleżanek.

Zuzia - powodzonka;-) .

A Kubuś na pewno ze żłobka przyniesie nowe i baaardzo ciekawe umiejętności:-D :-D :-D - będziesz miała o czym pisać na forum:tak: .

reklama
Do góry