reklama
Idziu wykorzystaj ten czas na jakieś porządki, zakupy.
Papajka! No ale żeby na urlopie porządki robić!!! Na urlopie robi się nic i tyle. Nasprzątała się Idzia na wychowawczym, teraz jej się odpoczynek należy
a poza tym, to super, że tak Ci praca spasowała Grunt to chodzić do pracy zadowolonym
Idzia - odpoczywaj i do wątku wróć w połowie maja.
Idziu jejku ale gafe strzelilam....... niedoczytalam ze Cie na ten urlop wysylaja no i graulacje udanego powrotu wysllam....
rzeczywiscie troche Cie zalatwili ale nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo..;-)
rzeczywiscie troche Cie zalatwili ale nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo..;-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
I nadszedł ten dzień:---(. Jutro idę do pracy, a Kuba do żłobka. Trochę szkoda, bo jest teraz takim fajnym dzieciaczkiem, że przebywanie z nim to czysta przyjemność. Z drugiej strony trochę brakuje mi kontaktów z ludzmi. No i wiem, że nie będzie lekko, bo moja szefowa jest osobą bardzo konfliktową i koniecznie chce zatruwać życie wszystkim, którym w życiu układa się lepiej od niej. Ale nie dam się. Trzymajcie za mnie kciuki i za Kubulka, żeby szybko zaaklimatyzował się wśród nowych kolegów i koleżanek.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
zuzia kochaniutka powodzenia w pracy.
Kubusiowi życzymy dużo uśmiechu na twarzy aby w żłobku był szczęśliwy i żeby był bardzo koleżeński do dzieci.
Kubusiowi życzymy dużo uśmiechu na twarzy aby w żłobku był szczęśliwy i żeby był bardzo koleżeński do dzieci.
Podziel się: