reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do pracy

Ale macie fajnie że już wracacie do pracy. Chętnie też bym już popracowała ale na razie nie mam takiej możliwości, szef zrobił małą roszadkę w pracy i chociaż mówi że chciałby żebym wróciła to na razie po prostu nie ma dla mnie miejsca. Ale obiecał że w przyszłym roku to się zmieni więc jeszcze trochę sobie posiedze w domku z niunia. Z jednej strony fajnie ale z drugej...

reklama
Wiecie co, tutaj jakoś dziwnie mi chodzi net:wściekła/y:
Ale jest oki. Właśnie dostałam plan moich zadań do końca kwietnia, a dokładnie przed sekundą kolejną rzecz do zrobienia na środę. Słowem- wdrażam się w szybkim tempie-ale tak lubię:tak: :cool2: :tak: :cool2: :tak: :cool2: Głowę mam pełna pomysłów i nawet podrzucam innym nowe propozycje do raportów:szok: :szok: :szok: :szok: . Uwielbiam tą robotę:tak: :tak: :tak: :tak: . Jutro planuję jechać na uczelnię i uzgodnić szczegóły z profem w sprawie doktoratu. Czuję przypływ energi:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: Wiosna jest boska:cool2: :elvis: :-D :laugh2: :happy: :-)
Poza tym poprosiłam o urlop w czerwcu bo zarezerwowaliśmy ten hotel w Grecji który BUBA polecała;-) Niestety nie mam zaległego, tak jak Ty Idziu, ale może uzbieram:baffled:
Dzowniłam do niani- moje dziecię zjadło, pobawiło się i przymierza się do drzemki, czyli wszystko oki;-)
Idziu wykorzystaj ten czas na jakieś porządki, zakupy. Możesz umówić się z nianią by przychodziła przez 3 dni w tygodniu. Może zrozumie Twoją sytuację:happy:
Zuzia, a za Ciebie trzymam kciuki w maju!:tak: :tak: :tak:

Papajka - Twój optymizm jest zaraźliwy:tak::-). Super, że w pracy wszystko ci pasuje i że mała w tym czasie ma dobrą opiekę:cool2::happy::-).

Zuzia sama przekonasz się na własnej skórze jak gładko to przejdzie;-) Grunt to odpowiednie nastawienie i ...jest się świeżym, rześkim i na maksa zakręconym:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a to dopinguje:tak::tak::cool2::cool2::happy::happy:

generalnie Asiun-innowacyjność, a konkretniej będę badała innowacyjność przedsiębiorstw.
aha, a zaraz jak wracam z urlopu na drugi dzień wybywam na parę dni do Paryża- tym razem służbowo:cool2::cool2::cool2::-):-)

Idzia,Papajka gratulacje za udany powrot :tak:
Papajka A na kiedy zabukowaliscia sobie na urlopik Kipriotisa,bo my tez lecimy tam no i moze sie synchronizujemy ;-) bylo by bosko :-p :-p :-p :-p :-p :-p

Buba w pierwszej połowie czerwca:tak::tak::tak::tak::tak: tam cały sezon już dawno wykupiony:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:
Byłoby bosko:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Kombinuj plizzzzzzzzzzzzzzz, kombinuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedziemy zresztą z jeszcze jedną fajną parką-też z dzidziusiem:-)
Buba mam pytania: jak tam byliście to z pewnością zwróciłaś uwagę na menu. co z tych rzeczy zaserwowałałabyś naszym latoroślom? Zastanawiam się nad wzięciem słoiczków:confused: my byliśmy na rodos-to pamiętam śniadania\: jajka, ser, wędlina-ale nieciekawa, dżemy, miody, owoce , obiadokolacje: nie pamietam-niestety.
a jak z rzeczami do apteczki:confused:
no i orientowałaś się może ile trwa załatwienie tego dziecinnego dowodu/paszportu:confused:

Kochaniutka na paszport maluszka czeka sie okolo 4-5 tygodni.
co do menu to spoko cos wybierzesz sa odzielnie kasze,ryze ,warzywka na parze,makarony,mieska itp a jakby co to sloiczki sa w sklepie na przeciwko :tak: sa naturalne soki.No i wogole all inclusive alkohole itp :p
Sniadanka obfite szwedzki stol chlebki,pierdki jajeczniczki,jogurciki,welndlinki, przystojni kelnerzy ;-) no i niepamietam bo trzezwialam zazwyczaj kolo poludnia a tak naprawde to dopiero po powrocie in home ;-)
Apteczka:przeciwpoparzeniowo,przeciwgoraczkowo,plastry,bandaze,spiryt,przeciwwymiotnie,lacidofil lub smecta(na biegunke) to podstawa.
Kurczaki z tym terminem to moze byc nam ciezko sie zgrac.....:-( bo ja obstawiam 30.06-6.07 bo klima dziala(znaczy sie wlaczaja) dopiero od lipca to raz a w czerwcu bylam dwa razy i dwa razy srednia pogoda byla,noce chlodne bo ostatnio te anomalie pogodowe i wogole a w lipcu to to rewelka milutko,cieplutko i ani jednego dnia bez deszczu no i noce cieple Tak jak w zeszlym roku u nas w Polsce po 34 stopnie a tam 29 :-) a nawet jesli w porywach bylo 31 to nic nie czuc bo to wyspa...a w polsce ukropy,duchoty.....
kurczaczki zadzwonie do Alexandrisa niech no mi zda rekacje jaki czerwiec bedzie teraz to moze sie skusze na te pierwsza polowe....no bo takie wspaniale towarzystwo,ojojo....podbijemy KOS!
Acha no i zapomnialam dodac ze niedaleczko tego hotelu jest nowy Aqua park :-) :-) :-) w ktorym moj znajomy pracuje.......ach w mordeczke juz chce tam byc!!!!!!!!
:-) :-) :-)

o qrcze, dobrze, że to Buba napisałaś-bo właśnie zaliczkę miałam przelewać. a tak jeszcze to przemyślimy-do jutra:no::no::no: tylko, że w tym hotelu już nie ma wolnych od połowy czerwca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może inny hotel:confused::confused::baffled::baffled:

reklama
Do góry