reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy

reklama
A ja się dopiero wyrobiłam z przygotowaniem wszystkiego;-)
Jutra wstaję o 6:szok::szok::szok::szok::szok:-już nastawiłam budzik. Litości:no::no::no::no:
Idzia powodzenia- pocieszę Cię, że mnie też to jutro czeka:happy::happy::happy::happy::happy::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

magdalena okropne te dojazdy :(

a ja wlasnie w pracy ... i wiecie co ... jestem wsciekla bo wysylajamnie na przymusowy urlop - mam zalegledni z zeszlego roku i powinnam byla wykorzystac je do konca marca ... a ze nie moglam to mam to zrobic teraz ... to jest 17 dni ... czyli prawie 4 tygodnie ... szkoda ze nie poinformowali mnie wczesnij o takiej sytuacji to bym sie inaczej nastawila ... a tak ... wywalczylam z szefem tyle ze nie biore tego ciurkiem tylko teraz 2 tyg. i na poczatku maja kolejne 2 tyg ...
szlagczlowieka trafia ...
zaraz jesczze ide do ksiegowosci ...

papajka a jak u ciebie ?

Ooo - witam w pracy kolejne mamy :)

No szkoda, że dopiero teraz Cię poinformowali. Później już nie mogli :|

a ja wlasnie w pracy ... i wiecie co ... jestem wsciekla bo wysylajamnie na przymusowy urlop - mam zalegledni z zeszlego roku i powinnam byla wykorzystac je do konca marca ... a ze nie moglam to mam to zrobic teraz ... to jest 17 dni ... czyli prawie 4 tygodnie ... szkoda ze nie poinformowali mnie wczesnij o takiej sytuacji to bym sie inaczej nastawila ...

Też bym była nieźle wkurzona na Twoim miejscu.

Idzia - rzeczywiście głupia sytuacja:-(. Ja musiałam cały zeszłoroczny urlop wykorzystać przed wychowawczym, więc mam czystą kartę.

mam nowsze wiadomosci - za zeszly rok przysluguje mi nie 17 tylko 26 dni (myslaam ze tylko proporcjonalnie do przepraowanego czasu ale sie mylilam ) a to oznacza ze mam po prostu wziac kolejne 6 tygodni urlopu i pokazac sie w pracy 15 maja ... SUPER !!!!
i co ja mam ze soba zrobic ? tyle urlopu zmarnowanego ... gdybym tylko wiedziala wczesniej to bym nastawila sie psychicznie i zaplanowala sobie wszystko ... a tak ... mamopiekunke i nie chce jej odwolywac na miesiac - bo to bez sensu ... wiec bedzie przychodzic normalnie ... a ja musze cos la siebie znalezc ... pewnie wszystkie sklepy w calym trojmiescie obskocze :)

zuzia a mi nie kazaly brac tego urlopu ... a pewnie trzeba bylo tak zrobic ... i byla bym tak jak ty na czysto ...
no i napisz jak u ciebie mija ten dzien :)

Idziu - to sobie w końcu odpoczniesz;-):-). A u mnie dzień mija normalnie, bo idę do pracy dopiero od maja:-). Dzisiaj zaczęła też chyba pracować Papajka, o ile czegoś nie pokręciłam;-).

reklama
Do góry