reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

no wlasnie tak to jest. ja wlasnie dzisiaj z mama porozmawialma na ten teamt bo jak niektore z was czytajace watek o tacie wiedza mielsimy scine na ten temat mniej wiecej z moim memem i ona do mnie powiedziala tak:

Tamara zastanow sie czego ty chcesz?czy studiow?czy pracy?czy wychowywac Hafse na full time?nie mozesz ciagnac pary srok za ogon bo zadnej nie zlapiesz. zastanowilam sie i ...

Mam luksus wyboru
mam wspaniala corke z ktora mam mozliwosc zostac w domu
mam wspaniala corke, ktora moge zostawic z niania, gdy skonczy 1,5 roku- tak ustalislismy z mezme i isc do pracy lub na studia

wybieram sroke domowa:)

a tak w ogole to dzis porozmawialam z mezem i mama i jest mi kamien z serca lzej:)

reklama
Kate, najgorszy chyba ten pierwszy dzień. Potem już tylko z górki.
Ja wracam 14 listopada. Muszę sobie ułożyć jakiś sensowny plan, żeby nie było ani za wcześnie, ani za późno.

miejmy nadzieje Abryz ze czas szybko bedzie leciał jak teraz nam leciał i mały szybko wejdzie w ten rytm z obcymi
8 mies nie pracowałam a juz wróciłam do pracy i nawet tych 8 miechów tak nie odczułam

Mam nadzieję, że Giertych nie zabroni mi używać komórki w szkole ;-), bo jak ja będę wydzwaniać do domu???

dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki:) niezaleznie co ktora z nas wybiera . czy powrot do pracy czy pozostanie w domu.
kibicuje dla wszystkich :):):):):) dla siebie tez

Tamarunia, fajny wybór :tak:
a ja od wczoraj testuję nianię - jest ok, mała się nawet do niej śmieje, dała się nakarmić :tak: więc mam nadzieję, że nie będzie źle... bosze... a ja myślałam, że te pół roku to będzie wieczność trwało... a to już tylko 12 dni :-:)no:

tamarunia świetny wybór :tak: Ważne, żeby był zgodny z twoim sumieniem, a nienarzucony.
ola czas leci bardzo szybko, dlatego ja odroczyłam powrót do pracy na dużo dłuższy czas ;-)

ola_o, to super, ze niania sie sprawdza. Nasza juz jest "wyrobiona" mysle i jest coraz lepiej. Niestety aktualnie jest chora. Mam nadzieje, ze do poniedzialku sie wykuruje, bo jak nie to ZONK :-(

reklama
Do góry