reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

martita, fajnie że tak Ci dobrze się układa...
ja mam jeszcze 3 tygodnie, za tydzień poprosze już nianię, żeby przychodzia na 3-4 godzinki, żeby Weronikę przyzwyczaić, bo ona teraz taka mamusiowa, że aż strach (aż mój mąż wczoraj stwierdził, że jest zazdrosny ;-), bo ona na niego uwagi nie zwraca)... no i ja muszę się przyzwyczaić, żeby mi serce nie pękło :-(

reklama
Maxin jeszcze raz gratuluje!!
to super tak polaczyc prace z opieka nad swoim Skarbem

ja myslalam zeby pracowac w domu, brac jakies projekty albo cos, jestem informatkiem to moglabym sobie troche poprogramowac wieczorkami zeby nie wyleciec z obiegu

tylko ze moja mala tak malo spi w dzien, nie wiem czy bym wyrobila

czy ktoras z was pracuje w domu?

Super Maxin, ze znalazlas taka prace.
Fajnie Martita, ze wszystko w porzadku!
U mnie tez powoli sie wszystko uklada. 4 godzinki zajec od poniedzialku do srody i w czwartek 4 h korkow. Niania coraz lepiej. Ala ją uwielbia. Ciesze sie...

Oby Marycha dala ci pospac :) gluszek:)))
no ale na pol etatu to bedziesz miala czas na drzemki hehe

reklama
ZOstaje mama z moją siostrą. Obie podjarane ze się będą nią zajmować. Wracam 4 XII i do końca stycznie mam pół etatu.
Włąśnie agata bo jak neie będzie spac to KICHA !!!
Powiem wam że strasznie się cieszę że wracam do pracy, bałam się tego ale teraz wiem ze dobrze robie. Ja sobie trochę odpoczne, pokupuje nowe ciuchy. Marysia pobędzie troszkę z innymi osobami a nie tak tylko ze mną. Babcia będzie szczęsliwa. Takze każdy będzie zadowolony.
Poł etatu na poczatek to odbre rozwiazanie. Trochę będzie kiszkowato z kasa ale myśle zesobie poradzimy.

Do góry