reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

heksa, skoro Ty chcesz tego abyście byli razem to ja trzymam kciuki aby Wam się udało :-)

a ja jak wróciłam do pracy po 169 dniach bycia z moją córcią, to w pierwszy dzień miałam tyle zajęć, że nie miałam czasu nawet muśleć a co dopiero buczeć ;-) tak więc nie buczałam wcale, ani chwilkę :zawstydzona/y:

reklama
Tak to chyba jest ,wraca sie do parcy i tak duzo do roboty jest czlowiek nie ma czasu myslec,ale pewnie jak przychodzi godzina wyjsca to beigniesz do domu
a z kim Weroniczka zostaje?

zgadza się, biegnę :tak:
zostaje z opiekunką, bardzo fajna nam się trafiła, była przedszkolanką i lubi dzieci, mieszka niedaleko, przychodzi do nas - bardzo się z Małą polubiły :-), więc jestem spokojna o córcię jak jestem w pracy :tak:

ja juz drugi tydzien chodze do pracy... do domu tez lece jak na skrzydlach... w pracy czas mi leci szybko (na szczescie)... a za Oluniem tesknie okropnie...
Moja mama sie nim zajmuje, a ostatnio znajoma powiedziala ze jej synowa szuka opiekunki do niunki trzy miesiace mlodszej od Olka, na 10 godzin codziennie. Moja mama sie zastanawiala nad tym zeby jej nie wziac ale jak uslyszala ze oni chca zaplacic 300 zl za miesiac to zrezygnowala.
A tak wogole to jakie ceny ksztaltuja sie wsrod nian?

reklama
Do góry