reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do pracy?? Urlop wychowawczy??

buuu przecz z chobubskiem Abryz
oby bylo ok:-)

a my w parcy juz super.niunka usmiecha sie do malego,zaczynaj sie bawic razem i to mnie cieszy,w koncu wozek przyszed wiec spacerki sa udane:-)

reklama
Ja od dwóch dni siedzę w papierach, bo w pracy nie mam na to czasu. Pewnie jeszcze jutro nie skończę. Nie znoszę uzupełniać durnowatej dokumentacji. Zabiera mi czas na działanie :-(

Za miesiąc wracam do pracy trochę już tęsknię za ranną kawusią w biurze ale z drugiej strony Julia... Staram sie ja juz wozic do "babciów", zostaje spokojnie nic ja nie wzrusza. Słyszałam, ze od 8 miesiaca dopiero dzieci marudzą. Prawda?

moja już się boi wiec to jest chyba indywidulanie. Mojego ojca długo nie widziala i udeżyła w taki bek jak ją wział na ręce. Jak ja ja trzymam jest ok ale jak ktoś obcy chce ją wziasć to jest bek. Nie wiem czy to juz to . DO tego tylko mama i mama. Jak u Lilith. Cały czas musze siedziec przy niej.....

moj szkrabki tylko czasmi placze jak wychodze s pokoju,ale bardzo rzadko,potrafi sie sam zajac soba,nawet jak jestem w pracy i ide karmic do kuchni Georga to ona sie sam bawi w pokoju,jak ma dosc to daje znac,ze sie je nudzi,ale tak sie ciesze bo jest otwarta do ludzi,zawsze najpierw obseswuje,a potem sie ucmiecha,moze kryzys przed nami:baffled: :confused: ale jak ktos ja wezmie na rece to zaraz odwraca glowe za mna,nawte jak W.ja wezmie:-)

reklama
Do góry