reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
no u mnie juz coraz blizej 4grudnia i heja w wir sie zuce jak po tym remoncie i przeprowadzce znajde jeszcze siłe.
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
Za miesiąc wracam do pracy trochę już tęsknię za ranną kawusią w biurze ale z drugiej strony Julia... Staram sie ja juz wozic do "babciów", zostaje spokojnie nic ja nie wzrusza. Słyszałam, ze od 8 miesiaca dopiero dzieci marudzą. Prawda?
moja już się boi wiec to jest chyba indywidulanie. Mojego ojca długo nie widziala i udeżyła w taki bek jak ją wział na ręce. Jak ja ja trzymam jest ok ale jak ktoś obcy chce ją wziasć to jest bek. Nie wiem czy to juz to . DO tego tylko mama i mama. Jak u Lilith. Cały czas musze siedziec przy niej.....
moj szkrabki tylko czasmi placze jak wychodze s pokoju,ale bardzo rzadko,potrafi sie sam zajac soba,nawet jak jestem w pracy i ide karmic do kuchni Georga to ona sie sam bawi w pokoju,jak ma dosc to daje znac,ze sie je nudzi,ale tak sie ciesze bo jest otwarta do ludzi,zawsze najpierw obseswuje,a potem sie ucmiecha,moze kryzys przed nami ale jak ktos ja wezmie na rece to zaraz odwraca glowe za mna,nawte jak W.ja wezmie:-)
reklama