reklama
eager, ale przykro... :-(
to może jednak nie jest najgłupszy pomysł z tą gwarancją zatrudnienia kobiety po powrocie z macierzyńskiego... przynajmniej dla tych, które wracają i mogą zostać tak potraktowane jak Ty
to może jednak nie jest najgłupszy pomysł z tą gwarancją zatrudnienia kobiety po powrocie z macierzyńskiego... przynajmniej dla tych, które wracają i mogą zostać tak potraktowane jak Ty
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
dzieki dziewczyny za slowa otuchy!! cos znajde albo będę próbowała zarobić forse na własną rękę...na razie do końca tygodnia odpoczywam a potem szukam pracy...swoja dorga to szefowa chyba się bała tej ustawy majacej chronic młode matki bo jak powiedziałam że przez miesiąc nie może mnie zwolnić(nie wiedziałam że to obowiązuje tylko na czase nieokreślony)to powiedziała że ta ustawa chroniaca młode matki jeszcze nie weszła.Ech udało jej się ale była z siebie zadowolona...kurde ale mnie zrobili w jajo
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Trzymam kciuki eager... napewno cos znajdziesz i to lepszego niz do tej pory...
toola
Fanka BB :)
ja od pierwszego dnia ciazy chcialam isc na wychowawczy, juz dawno umowilam sie z szefem ze ide na 3 lata, teraz Krytynka ma juz 4 miesiace, a mnie jednak ciagnie zeby wrocic do roboty, siedzenie w domu mnie demobilizuje
to znaczy ciesze sie ze jestem z moja Kruszynka, ale strasznie spowolnilam tempo swojego zycia, kiedys studia i praca jednoczesnie i dbanie o dom to bylo zycie na wysokich obrotach. teraz sie zupelnie rozkleilam
mysle zeby posiedziec max do roczku
pozatym jestem informatykiem, po 3 latach bede przestarzalym modelem, moja wiedza bedzie nieaktualna
poradzcie dziewczyny co z soba zrobic
to znaczy ciesze sie ze jestem z moja Kruszynka, ale strasznie spowolnilam tempo swojego zycia, kiedys studia i praca jednoczesnie i dbanie o dom to bylo zycie na wysokich obrotach. teraz sie zupelnie rozkleilam
mysle zeby posiedziec max do roczku
pozatym jestem informatykiem, po 3 latach bede przestarzalym modelem, moja wiedza bedzie nieaktualna
poradzcie dziewczyny co z soba zrobic
Tola, świetnie Cię rozumiem. Ja pracowałam w branży poligraficznej, oprócz tego pracuję w programach graficznych typu Corell, Photosop. Bardzo szybko można wypaść z rytmu bo tyle tu nowości. Przez okres który nie pracuję staram się kupować literaturę, gazety branżowe, ściągam pirackie nowe programy i w wolnej chwili robię sobie rózne projekty.
Myślę, że jak wrócisz do pracy po roku to nie porobią się duże zaległości, bo po trzech latach faktycznie możesz mieć problem.
Myślę, że jak wrócisz do pracy po roku to nie porobią się duże zaległości, bo po trzech latach faktycznie możesz mieć problem.
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
eager to naprawdę nieprzyjemne takie zwolnienie :-( , ale głowa do góry. Wszystko ma jakiś sens i być może znajdziesz lepszą pracę, w miłej atmosferze i bez dwulicowych koleżanek ;-) Musisz tak myśleć i być pewna siebie i swoich umiejętności. W końcu masz doświadczenie i nie będziesz miała problemu ze znalezieniem pracy. Tego Ci życzę :-)