cos takiego napisze, dzieki:-)A po co w kodeksie szukać:-) wystarczy napisać, że w związku z tym, że dnia .........2009r urodziłaś dziecko, karmisz piersią i prosisz o możliwość korzystania z przysługującej Ci codziennie godziny na karmienie dziecka.
Jako potwierdzenie dołączasz do podania zaświadczenie od lekarza
reklama
lanjaa
Aga mama Julii
Wracam do pracy 24 czerwca. Jak mi się NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ech... Musiałam gdzieś wykrzyczeć moją złość.
Pozdrawiam!
A ja 14 czerwca, masakraa 17 czerwca mam szczepienie z małą
Ostatnia edycja:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja 14 czerwca, masakra
ja 15 !! ale zastanawiam sie czy nei przeciagne jeszcze tego do konca tygodnia ... ale wczesniej musze pojechac zrobic badania!!
Ja wróciłam do pracy 13 maja zaraz po macierzyńskim już jest lepiej , ale na początku było mi bardzoooo ciężko, wychodząc do pracy miałam łzy:-( w oczach, chociaż wiedziałam, że Mateuszek zostaje z babcią i krzywda mu się nie dzieję. Najbardziej boję się co będzie kiedy Mateuszek będzie przechodził okres lęku separacyjnego. Wtedy z racji tego, że to babcia będzie z nim prawie 24 godziny na dobę to ona będzie tą najważniejszą osobą przy której on będzie czuł się bezpieczny. Boję się, że będzie płakał na mój widok.:-(
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea przypomniałaś mi o badaniach! Dzieki;-)
ja 9 juz w pracy muszę być ale cieszy mnei że cały urlop za 2010 mam więc tak le nie bedzie;-)
ja tez mam caly urlop !! ale 2 tyg biore we wrzesniu na wakacje ale 16 dni jeszcze zostaje wiec w razie czego bede mogla wziac no i tatus ma tydzien tacierzynskiego !! mowil ze wezmie w czerwcu i przez tydzien on bedzie caly czas z maluchem zobaczymy jak to bedzie
Ja wróciłam do pracy 13 maja zaraz po macierzyńskim już jest lepiej , ale na początku było mi bardzoooo ciężko, wychodząc do pracy miałam łzy:-( w oczach, chociaż wiedziałam, że Mateuszek zostaje z babcią i krzywda mu się nie dzieję. Najbardziej boję się co będzie kiedy Mateuszek będzie przechodził okres lęku separacyjnego. Wtedy z racji tego, że to babcia będzie z nim prawie 24 godziny na dobę to ona będzie tą najważniejszą osobą przy której on będzie czuł się bezpieczny. Boję się, że będzie płakał na mój widok.:-(
a co to jest "lek separacyjny" ?? pierwszy raz slysze takie okreslenie!!
no i u mnie nie moge mowic ze dziecko 24h z babcia bedzie bo jak ja wychodze do pracy to agatka do 8 jeszcze pospi ... potem spanie w poludnie min 2 h a ja o 15 juz wracam moze nie bedzie tak zle !!! mysle ze najwazniejsze to miec po pracy czas dla dziecka!!! byc z nim ile sie da ale nie pozwolic sie terroryzowac przez malucha!! moja szfagierka ma taka terrorystke i masakra!! ona w domu nawet do kibelka za nia lazi a ma juz ponad 3 lata!!!
lanjaa
Aga mama Julii
Eee tak źle nie będzie;-), ale ja też się boje, że rozluźni mi się więź z małą. Mam pytanie do mam, które już to przechodziły. Zauważyłyście coś takiego
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Był moment, że Staś był bardzo za opiekującą się nim babcią, byłam troszkę zazdrosna, choć i tak ja byłam najważniejsza. Mimo zazdrości pielęgnowałam jego relacje z babcią, nawet teraz często prosi by do niej jechać lub by ona przyjechała do nas. Ja nie mam mamy, więc to jego jedyna babcia dlatego chcę by była bardzo ważna w jego życiu.