Ja lece 5/5, i dzis sie nie zorientowłam ze zaczynam PW i dopiero o 18 zjadłam warzywo. Ja zastojów nie mam, ale wolno chudne.Mi ten tryb odpowiada, ja zwolenniekiem warzyw nie jestem, no ale jem
alcia ja tez z woda się nie pilnuje, mało pije ostatnio, wiecej herbaty, muszę zaczac sie pilonowac bo butelka 2-3 dni stoi:/ nosz, nie lubie wody.
Mam znajomą która schudła uwaga 10 dni I fazy - 10 kilo
kolejne 2 miesiace 2 kilo
to dopiero zastój, utrwaliła w święta pojadła i w sumie ma 10 na minusie bo 2 przytyla. Ale ona jadła parówki cielece( widomo ze tam tłuszczu w bród), słodziła cukrem raz dziennie kawe, niejadła nabiału bo myślała ze nie można, no ale wtedy nie miała neta wiec nie wiedziała i przepisów nie znała, Tyle ze ona ma naprawde dużo do zrzucenia, muszę jej podrzucic link do forum dukana bo mówiła ze chyba zacznie na nowo.
a ja wczoraj sernik robiłam
ja pisałam ze grzzesze, próbuje obiadki Olafa, marchew z jabłuszkiem jest pyszna, jagody też
hehehhe a tak to nie mam na sumieniu grzeszków innych, ale w sumie to grzesze bo owocki próbuje
po tych jog. owocowych ( dziewczyny na forum jedzą) nie tyje po satino też nie, a mojej mamy znajomy z pracy też dukanuje i je nawet kefiry z jovi które maja cukier w składzie, mama sie smiała ze wymyślałam, bo włozyłam je do koszyka, bo ona mówi ze widzi ze On je je, ale patrze cukier, wiec wyłozyłam, on też ładnie chudnie, ale jak sie waży 140 kilo to co tu sie dziwic.
u mnie w lodówce jeszcze 8 tych jovi i 2 satino, zapasy mam jak nic
pychota
jutro tortille robie, juz piers pokrojona w przyprawei gyros lezy, znalazłam bez cukru z vegety.
mi waga padła tzn bateria, płace za jedna 10 zł,a na allegro są po złotówce tej samej firmy i wszystko identyczne to sobie zamówiłam 5
heheh bede miałą na 5 miesiecy, moja waga walnięta, muszę opierac o sciane a i tak sie sama włacza i sobie waży;/ dlatego baterie padaja szybko.