reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

reklama
Jeśli chodzi o okres po karmieniu, to lekarka mi mówiła, że po 6-ciu tygodniach się pojawia. U mnie tak się pojawił.
Oj, ja już o hula hopie nie mówię. Dwa lata temu kupiłam sobie 2 kg z wypustkami... leży w piwnicy ;)

Co do ćwiczeń u mnie nadal brak :p ale dieta jest i muszę się pochwalić, że pierwsze 5 kg za mną :) spada powoli ale zawsze bliżej celu!

I w końcu dostałam miesiączkę!!

Jeśli chodzi o okres po karmieniu, to lekarka mi mówiła, że po 6-ciu tygodniach się pojawia. U mnie tak się pojawił.
Oj, ja już o hula hopie nie mówię. Dwa lata temu kupiłam sobie 2 kg z wypustkami... leży w piwnicy ;)
U mnie na pewno już 6 tygodni minęło... Chyba, że chodzi o całkowite zakończenie laktacji, to chyba nie, bo jeszcze sporo potem odciągałam, aż w końcu mleko zanikło.

Heja! Ja to samo.. ciągle sobie obiecuję, że zacznę cwiczyc i doopa. Co prawda byłam na silowni dla kobiet (wiecie, rowerki i te sprawy) ale jakoś nie chce mi się tam lazic jak jest tak gorąco na dworzu bo tam w sali jest jeszcze goręcej:) Ciekawe ile ja waże:) Ostatni raz wazyłam się w marcu :) Może dziś skocze do apteki bo tam jest taki wielki przyrząd do ważenia, mierzenia itp;)

to witam w klubie tych co sobie duzo obiecują a malo robią :) u mnie dokladnie to samo kupilam stepper i teraz stoi i kurz zbiera
a jak to jest z tą laktacją bo ja malego powoli odstawiam ale jeszcze musze odciągac mleko bo cycki pelne się robią no i z jednego cycka raz albo dwa razy dziennie czasem cos popije przewaznie rano bo wtedy nie chce mi sie grzac tego odciągniętego a najszybciej jest podac cycka, ile moze trwac takie zanikanie pokarmu??

reklama
Do góry