reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
moniska no przecież nie potrafisz nim kręcić hihihi
u mnie z ćwiczeniami to samo - zawsze "mańana" - od jutra
racja... codziennie mam zamiar zaczac sie uczyc
sylviontko
Jeśli chodzi o okres po karmieniu, to lekarka mi mówiła, że po 6-ciu tygodniach się pojawia. U mnie tak się pojawił.
Oj, ja już o hula hopie nie mówię. Dwa lata temu kupiłam sobie 2 kg z wypustkami... leży w piwnicy
Oj, ja już o hula hopie nie mówię. Dwa lata temu kupiłam sobie 2 kg z wypustkami... leży w piwnicy
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Co do ćwiczeń u mnie nadal brak ale dieta jest i muszę się pochwalić, że pierwsze 5 kg za mną spada powoli ale zawsze bliżej celu!
I w końcu dostałam miesiączkę!!
I w końcu dostałam miesiączkę!!
U mnie na pewno już 6 tygodni minęło... Chyba, że chodzi o całkowite zakończenie laktacji, to chyba nie, bo jeszcze sporo potem odciągałam, aż w końcu mleko zanikło.Jeśli chodzi o okres po karmieniu, to lekarka mi mówiła, że po 6-ciu tygodniach się pojawia. U mnie tak się pojawił.
Agniesiak85
Heja! Ja to samo.. ciągle sobie obiecuję, że zacznę cwiczyc i doopa. Co prawda byłam na silowni dla kobiet (wiecie, rowerki i te sprawy) ale jakoś nie chce mi się tam lazic jak jest tak gorąco na dworzu bo tam w sali jest jeszcze goręcej Ciekawe ile ja waże Ostatni raz wazyłam się w marcu Może dziś skocze do apteki bo tam jest taki wielki przyrząd do ważenia, mierzenia itp
to witam w klubie tych co sobie duzo obiecują a malo robią u mnie dokladnie to samo kupilam stepper i teraz stoi i kurz zbiera
a jak to jest z tą laktacją bo ja malego powoli odstawiam ale jeszcze musze odciągac mleko bo cycki pelne się robią no i z jednego cycka raz albo dwa razy dziennie czasem cos popije przewaznie rano bo wtedy nie chce mi sie grzac tego odciągniętego a najszybciej jest podac cycka, ile moze trwac takie zanikanie pokarmu??
a jak to jest z tą laktacją bo ja malego powoli odstawiam ale jeszcze musze odciągac mleko bo cycki pelne się robią no i z jednego cycka raz albo dwa razy dziennie czasem cos popije przewaznie rano bo wtedy nie chce mi sie grzac tego odciągniętego a najszybciej jest podac cycka, ile moze trwac takie zanikanie pokarmu??
reklama
Podziel się: