U mnie ciężko teraz z utratą kilogramów. Olkowi już się nie podobają długie spacery, więc większość dnia siedzę na tyłku. Zrzuciłam 13 kg i do wagi sprzed ciąży zostało jeszcze 7kg plus 5kg które przed ciążą mi przybyło Narazie waga pokazuje 68, ale dużo czasu minęło zanim na początku pokazało się 6 a nie 7..
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Hejka!! Ja się jeszcze nie wazyłam Ciekawe ile waże Ostatni raz w marcu na zdjęciu szwów się wazyłam i brakowało mi 2kg do swojej wagi.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ja się "pochwalę", że pare dni temu ważyłam 48 kg, fajnie się czułam i wszystko ok, co prawda chciałam przytyć, ale teraz już nie chcę ;D ważę 55,5 kg! Tragedia.. Bo wszystko było by ok, gdyby nie to, że poszło mi to w brzuch.. mogło iść w boczki, ręce, nogi, piersi, ale kurcze nie w brzuch.. Wyglądam jakbym zaś w ciąży była. Właśnie, a'propo piersi, to Wy też, te które już nei karmią, macie takie flaki? ;/ wiem, że głupie i krępujące pytanie, ale normalnie zastanawiam się czy da się z tym coś zrobić.. A co do brzucha, to może znacie jakieś fajne ćwiczonka na zgubienie oponki? ;P
SylusiaSW
Kochająca:)
Hej! A ja stoję w miejscu No ale stwierdziłam że dopiero jak skończe pod koniec roku karmić to będę cosik z tym robiła. Wczoraj byłam w aptece i pani farmaceutka rozmawiała z mlodą klientką która kupowała te rozpuszczalne tabletki Slim do wody i obie strasznie to chwaliły.... może z tym powalcze!
Y
yra245
Gość
ja to używałam, szału przy tym nie ma, jedyne co że jest się zmobilizowanym i pije się 1,5 litra wody i fakt ma się mniejszy apetyt.
sylviontko
Hej
Co do tych piersi po karmieniu, niestety moje też już nie wyglądają jak przed ciążą, ech... Mój m mnie pociesza, że nie są flaczkami, ale ja przecież oczy mam.
Co do zrzucania kg... stanęło mi na 65 czyli jeszcze conajmniej 5 do zrzucenia. A na oponkę na brzuchu to najlepsze ćwiczenia. Co tydzień sobie obiecuję, że zacznę ćwiczyć, ale kończy się na chęciach, bo jak tu czas znaleźć przy dziecku które najchętniej by się tylko bawiło...
Teraz znowu mam wymówkę, bo się przeziębiłam, więc może od przyszłego poniedziałku.
A pytałaś Izka, jakie ćwiczenia... na brzuch to brzuszki, a6w, na mnie działa stepper i skakanka, o ile jest się systematycznym.
Też się zastanawiałam nad jakimś specyfikiem z apteki, ale najpierw spróbuję normalnie.
pozdrawiam
Co do tych piersi po karmieniu, niestety moje też już nie wyglądają jak przed ciążą, ech... Mój m mnie pociesza, że nie są flaczkami, ale ja przecież oczy mam.
Co do zrzucania kg... stanęło mi na 65 czyli jeszcze conajmniej 5 do zrzucenia. A na oponkę na brzuchu to najlepsze ćwiczenia. Co tydzień sobie obiecuję, że zacznę ćwiczyć, ale kończy się na chęciach, bo jak tu czas znaleźć przy dziecku które najchętniej by się tylko bawiło...
Teraz znowu mam wymówkę, bo się przeziębiłam, więc może od przyszłego poniedziałku.
A pytałaś Izka, jakie ćwiczenia... na brzuch to brzuszki, a6w, na mnie działa stepper i skakanka, o ile jest się systematycznym.
Też się zastanawiałam nad jakimś specyfikiem z apteki, ale najpierw spróbuję normalnie.
pozdrawiam
moniSkaBe
no to podobnie i ja. ciagle obiecuje, ze wezme ten cholerny hula-hop i zaczne krecic i co ? kupa... lezy dalej na szafie...
reklama
Podziel się: