reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Pochwalę się, że zmieściłam się w ulubione spodnie i wcale nie są opięte :-) Chciałabym jeszcze ze 2 - 3 kg zrzucić. Chyba spacery tak działają, bo opócz nich i seksu nie uprawiam żadnego sportu :-D

reklama
Marciaa ja takiej figury nie miałam nigdy. Tylko pozazdrościć.
A u mnie wreszcie 7 z przodu, a wzrostu mam 175 cm. Wiem, że dla niektórych to jest nic, ale ja ważylam 95 kg, więc tym bardziej sie cieszę. Jednak po drugim dziecku, te kg juz nie spadaja tak łatwo. No trzeba dalej wziąć się w garść.

Marciaa ja takiej figury nie miałam nigdy. Tylko pozazdrościć.
A u mnie wreszcie 7 z przodu, a wzrostu mam 175 cm. Wiem, że dla niektórych to jest nic, ale ja ważylam 95 kg, więc tym bardziej sie cieszę. Jednak po drugim dziecku, te kg juz nie spadaja tak łatwo. No trzeba dalej wziąć się w garść.
gratuluje e-kord!!!mi jeszcze 3 kilo brakuje do 7 z przodu...:-(, ale sie nie daje i dalej cwicze!!!!Tez niestety przytylam do 93, ale ja mam 180 cm, i w sumie przed porodem, wszyscy mowili, ze nie wygladam, zebym byla tak w ciazy, a teraz....szkoda gadac....bleeee

no ja nie jem nic prawie wczoraj np od 13 do 18 nic nie zjadłam potem troszke wisienek zjadłam i brzoskiwnke.. moja waga uparta :) uzbrajam się w cierpliwość..zawsze szybko chudłam a po ciązy jakiś zastój...moze to wina tarczycy bo mi hormony spadły ;/
ja mam 172 i 72.8 kg dokladnie ;-) waga sprzed ciazy 66 natomiast moj cel to tak 63

od lipca zaczynam ćwiczyc..oby wtedy cos sie ruszylo

Kobieto tobie to chyba mięśnie tyle waża bo napewno nie tłuszcz:-D

Ja tak nie wyglądam dobrze a waze 67kg i mam 173cm wzrostu...u mnie mega oponka i zwis z brzucha:baffled: i mamy ten sam cel : 62-63kg i waga sprzed ciąży identyko 66:-)

Marciaa super dziewczyno wyglądasz :)

ja mam 165 więc mała jestem przy was ;) a ważę 57... jeszcze tak 2-3 kilo zgubić, achhhh...

reklama
Do góry