Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a u mnie to sie chyba nie zanosi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też okresu brak. Ciekawe kiedy dostanęa u mnie to sie chyba nie zanosi....
hehe skąd ja to znam na szczescie albo nieszczescie, nadal dosc internsywnie chudne, juz waze nawet mniej niz przed slubemnie to zebym narzekala, ale stracilam 7 kg w 1,5 miesiaca, przy karmieniu piersia to chyba niezbyt dobrze. A okresu ani widu ani slychu i sie cieszeWitam!:-)
No to i ja dołączam się do klubu. Z dnia na dzień ciągle sobie obiecuję że zacznę robić brzuszki, bo u mnie to tylko problem z brzuchem ale czas mam tylko na wieczór jak mały śpi, a wtedy to już jestem dętka i tylko laptop na kolana i tyle z ćwiczeń.
Najgorsze jest to,że zachciewajek nie można już zrzucić na ciąże...właśnie wróciłam ze sklepu... miałam ochotę na chipsy... taki duzy wybór...a wszystkie posiadają w składzie coś z mleka, nawet te tylko solone...Jedynie Lay'sy solone nie miały nic z laktozy ale są strasznie słone więc wziełam tylko prażynki ech
tak się odchudzam
no to ja mam gorzej, siebie nie akceptuje - wiszacy brzuchol, a mimo to jakos moj zapal do odchudzania spadl.U mnie waga ostatnioi waha się 69,9-70 kg hihihi
Najgorsze jest to, że zaczynam siebie akceptować i boje się że tak zostanie te 70