reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
Nie straszmy brzuchatych :-p Moja wydzielina też okropnie śmierdziała, aż w głowie się kręciło, na szczęście już po i tylko czekam na @... Co do wagi to w dniu porodu ważyłam 87kg, w piatej dobie po porodzie 78, a 25 lutego 74kg, wiec moze spadne do 60 kg :-) Fajnie by było, po tych 28kg które przytyłam w ciąży...

kurcze, kiedy w końcu pogoda pozwoli na spacery dłuższe, to zacznę się ruszać :sorry2:
dzidzia w wózek, mama odbudowuje kondycję ;-)

generalnie na wagę narzekac nie mogę, zostało z 5 kilo, ale mieszczę się tylko w jedne spodnie, a reszta masakrycznie opięta na tyłku i udach :sorry2:
jedyne, co mnie irytuje, to ten budyniowaty brzuch :dry:

ionka, kochana daj sobie trochę czasu;-)

tak raz,dwa raczej nie da rady wrócić do formy, w końcu przez 9 miesięcy ciało się zmieniało

Dla pocieszenia ja od porodu schudlam 12 kg tylko ze przed ciaza mialam sporo na plus wiec teraz jeszcze mam w planach stracic kolejne 12 minimum.

Ja mam 7 kg mniej zostalo jeszcze 5 do wagi sprzed ciazy ale mam zamiar do 65 wiec zostalo mi jeszcze 35 kilosow...

Dla pocieszenia ja od porodu schudlam 12 kg tylko ze przed ciaza mialam sporo na plus wiec teraz jeszcze mam w planach stracic kolejne 12 minimum.
Ja tak samo mam zamiar zgubic nadmiar tego co bylo i przybylo w ciazy ale jak to sie okaze hehe na szczescie zbliza sie lato bo zima to pewnie bym przytyla a nie schudla.

a ja mam do was pytanko jak bylyscie nacinane i zakladane byly szwy to kto wam je potem sciągal?? lekarz na wizycie czy polozna ktora przychodzi do domu??

reklama
ionka, kochana daj sobie trochę czasu;-)

oj wiem wiem :) tak tylko marudzę :)

co do szwów, to ja miałam rozpuszczalne, jednego dnia znalazłam jakieś szczątki na wkladce ;) no ale ręką czuję, że coś tam inaczej jest, może to blizna, nie wiem... do ginka idę za jakieś 2 tygodnie, niech obejrzy i muszę jeszcze poprosić o usg, żeby zobaczył, czy wszystkie skrzepy ze mnie wyciągnęli, bo cos mnie czasem boli z prawej strony :(

Do góry