moniSkaBe
Fanka BB :)
kurcze a do tego badania pobieraja krew z zyly normalnie? czy z palca?
bo kurcze umre na zawał..
bo kurcze umre na zawał..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- ja narazie 2 kg na minusie a jak wyglada moj brzuchol jest ogromny i dzidzia jak n swoj wiek to samo....w 1 ciazy tak samo mialam a maly sie urodzil 3800 i 58 cm ....wiec kazdy ma inaczej...A ja wg lekarza przytułam tylko pół kilograma !!Teraz waże 66,5 przy wzroście 173 :-) gdzie ta piękna waga sprzed czasów mojego męża tzn 58 kg..ale to inna bajka !! Ale wiecie co..zamiast sie cieszyć ...może i głupia jestem ale się martwię tym bo inne z 5kg są na + a ja Boję się ze z dziecinką cos nie tak - że mozę sie nie rozwija czy coś...wkręcam sobie i zeświruje do nastepnego usg pod koniec listopada:-( Czekam do 18tc i lece do prywatnego zeby mozna bylo zaliczyc do połówkowego to badanie a potem pojde normalnie w 22tc wg programu ZMiJ ! Musze zaspokoić swój niepokój bo niewytrzymam tego!!