reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy:)))

reklama
ja mam dziwnie :eek:
miesiąc temu miałam rekord bo przez m-c przytyłam 5 kg, aż się gin wystraszył
a teraz zmiana - ostatni miesiąc niecałe 1,5 kg, w sumie jestem + 6,5
mimo, że cały czas jem tyle samo :szok:
ot i reguł chyba nie ma, ciąża rządzi się swoimi prawami ;-)

Mnie to chyba nikt nie przebije :-) 15 kg na plusie :szok::rofl2: Co zrobić :p ale przez ostatni miesiąc z 1 kg, także mam nadzieję, że Dawidkowej ciaży nie przebije, przytyłam wtedy 23 kg.

Ja wczoraj się ważyłam u gina i już mam w 26 tyg. prawie 10kg na plusie. Strasznie się śmiał ze mnie jak zrobiłam przerażone oczy i mówię, ze to za dużo i ze wszystko przez słodycze, bo chyba nadrabiam za całe życie kiedy ich nie jadłam :-D
Niby mówi, że może byż taka waga (zwłaszcza, że nie widac po mnie tych kilogramów), ale jednak chyba się ograniczę z tymi słodyczami trochę, bo pozniej będę płakac :tak:

Już po wizycie i.... prawie nie tyję. Nie wiem o co chodzi ale podoba mi się to :-D
W zeszłym miesiącu było +4 i tak zostało. 0,5 kg w 3 miesiącu, 3 urlopowe kg w 4, 0,5kg w 5, a w 6 miesiącu na razie waga stoi. Jakoś mi się wydaje, że gdyby nie wakacyjne obżarstwo kiedy to przytyłam 3 kg na greckim jedzeniu, to byłby tylko 1kg-2kg do przodu... nie wiem o co chodzi. Wydawało mi się, że waga będzie rosnąć bo nie jem mało a tu taka niespodzianka.
Faktem jest, że należę do tych małobrzuszkowych no ale przecie dziecko rośnie, macica rośnie no i te cyce :eek:
Zastanawiam się skad takie różnice w działaniu naszych organizmów- jedne jedzą niewiele a sporo przybierają na wadze a inne wcinają jak betoniarki a przyrosty nieduże...

reklama
Do góry