A ja właśnie jem normalnie, nie obrzeram się, jem normalnie tak jak przed ciążą i przytyłam w ciągu ostatniego miesiąca 4,5 kg. Ale zważyłam się teraz rano i waga o 1kg mniej. Więc ja już nie wiem jak to jest z tą moją wagą
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
rano waga jest zawsze mniejsza niz wieczorem.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U mnie też - nawet 1,5 kg różnicyrano waga jest zawsze mniejsza niz wieczorem.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
moja gin też ma dziwna wage. U niej waze 4 kg więcej niż na domowej.
To samo było przy pierwszej ciąży. Dlatego ja sie ważę rano przed myciem w domu zawsze. Nie dość tego moja siostra sie wazyła u mnie i powiedziała że moja waga źle waży, bo na jej ona ma jakieś 1 kg mniej.
Według mnie moja waży dobrze. Bo Filip u lekarza ważony na różnych wagach (czy stojacej czy siedzącej) wazy tyle co na mojej )
No i też na razie mam 3,5-4 kg więcej, zależnie od dnia.
To samo było przy pierwszej ciąży. Dlatego ja sie ważę rano przed myciem w domu zawsze. Nie dość tego moja siostra sie wazyła u mnie i powiedziała że moja waga źle waży, bo na jej ona ma jakieś 1 kg mniej.
Według mnie moja waży dobrze. Bo Filip u lekarza ważony na różnych wagach (czy stojacej czy siedzącej) wazy tyle co na mojej )
No i też na razie mam 3,5-4 kg więcej, zależnie od dnia.
wavejka
Fanka BB :)
hehe ja z moją pierwszą córeczką , która ma własnie 2,5 roku przytyłam łącznie 32 kg , ale jadłam wszystko i w każdych ilościach.. więc nie ma co sie dziwic
Naszczęscie wszystko udało sie zrzucic.
Teraz przy kolejnej coreczce- dzisiaj 25 tydzien sie zaczol.. przybrałam na wadze już 8 kg , a jem bardzo mało bo po prostu nie mam ochoty na jedzenie, zapcham sie 2 kromeczkami z pomidorkiem , czy prostym obiadkiem z jednego dania
Także u mnie chyba wiekszą rolę w przybieraniu na wadze odgrywają geny..
hehe wszyscy się smieja ze wygladam jakbym za chwilke miala rodzic.. fakt brzuch mi wysadzilo strasznie, aczkolwiek spodnie sprzed ciązy
Pozdrawiam wasze urocze brzuszki )
Naszczęscie wszystko udało sie zrzucic.
Teraz przy kolejnej coreczce- dzisiaj 25 tydzien sie zaczol.. przybrałam na wadze już 8 kg , a jem bardzo mało bo po prostu nie mam ochoty na jedzenie, zapcham sie 2 kromeczkami z pomidorkiem , czy prostym obiadkiem z jednego dania
Także u mnie chyba wiekszą rolę w przybieraniu na wadze odgrywają geny..
hehe wszyscy się smieja ze wygladam jakbym za chwilke miala rodzic.. fakt brzuch mi wysadzilo strasznie, aczkolwiek spodnie sprzed ciązy
Pozdrawiam wasze urocze brzuszki )
reklama
Bardzo dużo z tego co przytyłyśmy i przytyjemy to woda. Nie wiem dlaczego tak w ciąży zatrzymuje się woda w organizmie
pewnie przez hormony się woda zatryzmuje
Podziel się: