k_aralajna
Fanka BB :)
Hejcia kochane! Tak żeście tu pozmieniały, że ja nie wiem gdzie mam pisać.. Jest tu gdzieś wątek "o nas" ? Czy tylko maluszki Wam w głowie? He he Wybaczcie, że nie pisałam, ale byłam za Warszawą u mojej rodzinki na parę tygodni Tam był internet, ale firmowy u wujka, więc tylko raz na jakiś czas wskoczyłam na neta na NK popatrzeć, bo BB jest bardziej prywatne, a zawsze ktos przy mnie stał. Kochane, ja mam nadzieje, że u Was i Maluszków wszystko w porządku! Missis, jejku, gratuluję z całego serduszka! I powodzenia oczywiście! :* Babeczki, powiedzcie mi, jakie miałyście 'objawy' jak zaczęłyście brać tabletki anty?? Bo na pewno któreś z Was takowe przyjmowały.. Ja mam regulon, biorę je od 11 dni.. A najlepsze jest to, że kochałam się przed zaczęciem brania tabletek.. Jednak stosunek nie był pełny.. Lekarz jak dawał mi recepte to mnie nie zbadał, tylko dał świstek do ręki i papa.. heh. I nie wiem czy te objawy co mam to od tabletek czy ciąża hehe. Jezusicku, boję się.. Bo tyle jest tych skutków ubocznych ;/ Prosze Was, odpiszcie mi. Wiem, że ostatnio nie byłam miła, ale jak chciałam napisać i przeprosić to mieliśmy tutaj huragany i w ogóle neta nie było przez kilka dni.. Pozdrówka! :*
czesc iza:-)
teraz naszym watkiem jest watek o dzieciakach;-)
co do tabletek to ciniepomoge bo nie biore, a moze tez powinnam he he;-)
a jak coreczka sie miewa?