reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Hejcia kochane! Tak żeście tu pozmieniały, że ja nie wiem gdzie mam pisać.. Jest tu gdzieś wątek "o nas" ? Czy tylko maluszki Wam w głowie? He he :) Wybaczcie, że nie pisałam, ale byłam za Warszawą u mojej rodzinki na parę tygodni :) Tam był internet, ale firmowy u wujka, więc tylko raz na jakiś czas wskoczyłam na neta na NK popatrzeć, bo BB jest bardziej prywatne, a zawsze ktos przy mnie stał. Kochane, ja mam nadzieje, że u Was i Maluszków wszystko w porządku! Missis, jejku, gratuluję z całego serduszka! I powodzenia oczywiście! :* Babeczki, powiedzcie mi, jakie miałyście 'objawy' jak zaczęłyście brać tabletki anty?? Bo na pewno któreś z Was takowe przyjmowały.. Ja mam regulon, biorę je od 11 dni.. A najlepsze jest to, że kochałam się przed zaczęciem brania tabletek.. Jednak stosunek nie był pełny.. Lekarz jak dawał mi recepte to mnie nie zbadał, tylko dał świstek do ręki i papa.. heh. I nie wiem czy te objawy co mam to od tabletek czy ciąża hehe. Jezusicku, boję się.. Bo tyle jest tych skutków ubocznych ;/ Prosze Was, odpiszcie mi. Wiem, że ostatnio nie byłam miła, ale jak chciałam napisać i przeprosić to mieliśmy tutaj huragany i w ogóle neta nie było przez kilka dni.. Pozdrówka! :*

czesc iza:-)

teraz naszym watkiem jest watek o dzieciakach;-)

co do tabletek to ciniepomoge bo nie biore, a moze tez powinnam he he;-)

a jak coreczka sie miewa?

reklama
a tak pozatym to chyba widzę wszystko ok u ciebie :) pamiętam miałaś takie przeboje a tu widzę takie zmiany :) bo jakby nie patrzeć sex jest zawsze w dwoje więc ktoś w twoim życiu się pojawił? czy wrócił?

co do tabletek ja kiedyś brałam regulon skutków ubocznych nie miałam żadnych, no oprócz libido mniejsze

Powiedzmy, że jest ktoś, kto powoli wchodzi w moje życie, a co z tego będzie to nie wiem, staram się nie angażować nazbyt uczuć, gdyż jednak jest strach.. Z mężem sprawa rozwodowa w toku, a ojciec małej już z inną ślub planuje bo sobie 'wpadli' jak to określiła moja znajoma. Więc myślę, że wychodzę na prostą. Szkołę zaliczyłam, jeszcze 2 semestry tylko i maturka ;) Teraz wakacje i myślę nad wyjazdem na miesiąc do Holandii.. Mama by ze mną jechała, zajmowała się małą, a ja bym coś zarobiła. Ale to big znak zapytania heh. A co do tabletek, to ja cały czas mam ochote na słodkie, mam zgage (a tylko w ciąży miałam ), chudne, no i w sumie apetytu nie mam na nic prócz na słodkie, którego staram sie unikać.. Obiady wciskam w siebie na siłę, ale potem pół dnia mi niedobrze ;/ Myślałam iść do lekarza, ale sama nie wiem.. Co mu powiem? Proszę Pana, bo mi tabletki nie pasują? Czy: Proszę Pana, bo mnie sie zdaje, że w ciąży jestem..? Jejku jejku..

Powiedzmy, że jest ktoś, kto powoli wchodzi w moje życie, a co z tego będzie to nie wiem, staram się nie angażować nazbyt uczuć, gdyż jednak jest strach.. Z mężem sprawa rozwodowa w toku, a ojciec małej już z inną ślub planuje bo sobie 'wpadli' jak to określiła moja znajoma. Więc myślę, że wychodzę na prostą. Szkołę zaliczyłam, jeszcze 2 semestry tylko i maturka ;) Teraz wakacje i myślę nad wyjazdem na miesiąc do Holandii.. Mama by ze mną jechała, zajmowała się małą, a ja bym coś zarobiła. Ale to big znak zapytania heh. A co do tabletek, to ja cały czas mam ochote na słodkie, mam zgage (a tylko w ciąży miałam ), chudne, no i w sumie apetytu nie mam na nic prócz na słodkie, którego staram sie unikać.. Obiady wciskam w siebie na siłę, ale potem pół dnia mi niedobrze ;/ Myślałam iść do lekarza, ale sama nie wiem.. Co mu powiem? Proszę Pana, bo mi tabletki nie pasują? Czy: Proszę Pana, bo mnie sie zdaje, że w ciąży jestem..? Jejku jejku..

eh no to gratuluję i życzę powodzenia :) trzymałam kciuki aby ci się w życiu ułożyło, a co do tabletek może po skończeniu tego opakowania inne spróbujesz? a poważnie podejrzewasz ciąże? jeśli tak lepiej zrób test niż faszerować się nimi

A nie dziękuję, żeby nie zapeszać ;P Zrobiłabym test, ale nie wiem czy by wyszedł.. Czytałam, że przez tabletki różne wyniki mogą wyjść.. Zresztą chyba byłoby za wcześnie.

reklama
Do terminu @ jeszcze 10 tabletek.. A jeżeli jestem w ciąży i zaszkodzą dziecku? Aaaa, dodam, że zanim zaczęłam tabletki, to 13 i 26 maja miałam "pięciominutowe krwawienie" a 14 czerwca miałam pierwszy dzień @ i trwała dwa dni, potem przerwa, i trzy dni.. Wtedy właśnie zaczęłam tabletki (Regulon). Kurde, baby, ja to mam już jakieś halo normalnie.. ;/ Pewnie nie jestem w ciąży, aleeee..jedank boję się.

Do góry