reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
Na szczęście nie mam rozstępów na brzuchu, smarowałam się tylko oliwką, ale nie codziennie. Mam tak jak Heronek na biodrach, ale niewiele i nie są zbyt widoczne i w zasadzie oprócz zwykłego balsamu nic nie stosuję.

mnie rozstępy ominęły, a stosowałam tylko balsam Dove, jak codzień. za to mam taką flakowatą skórę, bleeee :(

moje rozstępy są okropnie widzoczne i skora taka flakowata :(
a co do brązowej kreski to jest nieco bledsza niz byla zaraz po porodzie ale jeszcze jest

Hej schudłam 2 kg...wow udało się i teraz chciałabym jeszcze 3 kg. Narazie mam mniej o 1 kg niż przed ciążą. Fakt jednak że skóra juz nie jest taka sprężysta:eek:, a uda trzęsą się jak galareta, celulit ma ogromniasty! Stosuję masło Ziaji ....ale chyba dopóki nie wróce do roboty to nic z tego!
Myślę że niedługo będę łysa tak mi te włosy wypadają..długo jeszcze?!Boje się iść do fryca bo całkiem wypadną!

Hej dziewczyny,
gratuluję utraty wagi!!! Jesteście niesamowite! Czarna-Tobie należa się w ogóle Allachy. No i gdzie ty masz te 88 kg? Potwierdzam, że wyglądasz co najwyżej na 65kg:)
Moja waga stoi jak zaczarowana:( Wprawdzie od wyjścia ze szpitala spadlo mi 12 kg ale prawda jest taka ze toto spadlo w ciagu miesiąca. Od dwóch cisza. A do wagi sprzed ciązy ( notabene juz i tak o 4 kg za dużej) jeszcze mi 5 kg zostalo. Do tego okrppny cellulit i obrzydliwe wręcz rozstepy na brzuchu, centralnie wokół pepka. Moj brzuch wygląda koszmarnie. Może zaraz wstawię fotę cobyście nie myślały ze ściemniam.Opona na biodrach nie da sie zbytnio ukryc więc zbyt seksownie się nie czuję.

To wszytsko wkurza mnie tym bardziej ze od maja chodzę na fitness i siłownię. W maju chodziłam 2-3 razy w tygodniu, za to w czerwcu juz tylko 3 razy byłam-ciagle cos mi przeszkadzało w dotarciu na miejsce:-D. Ale obiecalam sobie ze w lipcu sie poprawię.

Podziwiam wszytskie dziewczyny stosujące dietę. Ja za cholerę nie dam rady odmówić sobie czegokolwiek. A powinnam, tym bardziej ze maly ma ostatnio jakies sensacje brzuszkowe o 3 nad ranem a ja nie wiem po czym:( Słodycze kocham i oczywiście jestem najbardziej na nie napalona po 22.00. Na kolację coś lekkiego a potem na hurra wafelki, lody i...orzeszki.Nic tylko ręce załamać.
Też pragnę 5 z przodu a tu ciąle 64 kg:wściekła/y:

Czarna, bo nie doczytałam, a ty nadal karmisz? Jak w ogóle ma sie dieta do karmienia piersią?

O, a to mój obrzydliwy brzuchol. Potem wykasuje te foty bo nie zdzierżę:no:

Załączniki

• DSC01780.jpg
    DSC01780.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01769.jpg
    DSC01769.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Czarnuszka wygladasz rewelacyjnie i zgadzam sie z dziewczynami, ze Twojej wagi po Tobie nie widac.

Ewcia30 przynajmniej masz plaski brzuch kochana, po za tym dwojka dzieci tam juz mieszkala wiec nie ma sie czego wstydzic :)

ja nadal mam kreske po ciazy ale juz bardzo blada, rozstepy glownie na udach od wewnatrz i zewnatrz i prze ogromna oponke na brzuchu do tego jakies 4 kg na plusie do sprzed ciazy. Moze sie kiedys zgubi... jak mialam tylko jedno dziecko to wiecznie spacerowalam, a teraz z dwojka czasu brak, po za ty Pat nie potrafi jeszcze dlugo i daleko chodzic a na wozek jest juz za duzy.

Ważyłam się przedwczoraj i ważę tyle, co przed ciążą. Co z tego, jak nie dopinam ciągle większości spodni :wściekła/y: Nie wiem w takim razie, gdzie mi ubyło ciała, skoro brzuch i boczki są nadal trochę większe. Zupełnie nielogiczne. Może to przez te wypadające włosy? ;-)

reklama
Do góry