reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

reklama
widze ze gadka oa utach, hehe my na nasz podwojny wozek mamy narazie Peugeota 405 ale pod koniec roku kupujemy VW Sharan-a 7 osobowy - śmieje sie do mojego K ze ja nie chce 5 dzieci hahaha. Ale ile pakunku wejdzie :)

My się tez spokojnie mieścimy wczesniej mielismy toyote tam bylo by gorzej ,teraz mamy bmw i bagaznik taki ze ze 2 wozki by weszły:D

Auto...ważna sprawa , ja mam kombi, jeżdżę sama bo mój jeździ tylko motocyklem ... nie zabierze na niego ani dzieci ani wózka:tak:W przyszłym roku jak wróce do pracki to zamierzam przeskoczyć na Renault Kangoo ( rewelka dla mnie)!
Moniskabe ja miałam chodzić od kwietnia na siłkę ale niestety nie mogę się zorganizowac a praca zmianowa mojego męża mi niestety nie pomaga:-(

do mojego wózek nawet nie wejdzie , mam honde civic coupe, a maże o fordzie focusie kombi :) może za dwa lat uabieram :) jak wróce do pracy

A my mając kombi- opel Astra i tak sie nie mieścilismy. kanapa z tyłu była taka, że ja musiałam siedziec na jednym półdupku, abym mogła być z dziewczynami. Dlatego dzisiaj odbieramy od mechanika Reanault megane scenic. planowaliśmy zmianę samochodu w przyszłym roku, no ale cóż ważne jest bezpieczne i wygodne przewożenie dzieci.

A my mając kombi- opel Astra i tak sie nie mieścilismy. kanapa z tyłu była taka, że ja musiałam siedziec na jednym półdupku, abym mogła być z dziewczynami. Dlatego dzisiaj odbieramy od mechanika Reanault megane scenic. planowaliśmy zmianę samochodu w przyszłym roku, no ale cóż ważne jest bezpieczne i wygodne przewożenie dzieci.

plus w megane jest taki, że wchodzi cały wielki wózek i jeszcze cos można dopakować :) no i duzo miejsca wszędzie :)

do mojego wózek nawet nie wejdzie , mam honde civic coupe, a maże o fordzie focusie kombi :) może za dwa lat uabieram :) jak wróce do pracy

Kochana my też mamy honde civic coupe i wózek dajemy radę włożyć, ale najpierw musimy go rozłożyć na części pierwsze :-) ale właśnie przymierzamy się do czegoś większego.

reklama
NO TO JA OKAŻE JAK WYGLĄDAM 2 MIESIĄCE PO PORODZIE Z WAGA 94 KG:baffled:

Załączniki

• P1005071120178.jpg
    P1005071120178.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 86
  • P1005071122527.jpg
    P1005071122527.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 83
  • P1005071123428.jpg
    P1005071123428.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 89