H&M ma zwiększona rozmiarówkę więc nic dziwnego ze toniesz w rozm. M Tylko dziwne ze drugie spodnie są na ciebie dobre w rozm. 42 hehee. faktycznie. Może metki źle wszyli?ja kupując w H&M czy 9fashion niezle się pocieszyłam właśnie z tytuły tych zawyzonych ropzmiarówek. Wsie rzeczy kupowałam w rozm. S. Az milej się na duszy zrobiło i portfel tak nie bolał. Bo przeciez S w ciązy, podczas gdy M na codzień to wydatek wart swej ceny;-)
reklama
demsik
Fanka BB :)
Ja kobietki 4,2kg na plusie, kolejne badanie 16 listopada,więc ponowna chwila prawdy
Ja natomiast przytyłam już 12kg i boję się, że w końcówce przybędzie mi drugie tyle hehe :-) Najwięcej poszło mi w biust - i to od pierwszego miesiąca (a straszą mnie inni, że jeszcze tu przytyję). Mam jednak nadzieję, że szybko wszystko zrzucę.
Nie mam pojęcia o co chodzi- metki raczej ok bo nie tylko te spodnie przymierzałam. Ale tak jak napisałaś- nie ma to jaz załozyć eseczkęH&M ma zwiększona rozmiarówkę więc nic dziwnego ze toniesz w rozm. M Tylko dziwne ze drugie spodnie są na ciebie dobre w rozm. 42 hehee. faktycznie. Może metki źle wszyli?ja kupując w H&M czy 9fashion niezle się pocieszyłam właśnie z tytuły tych zawyzonych ropzmiarówek. Wsie rzeczy kupowałam w rozm. S. Az milej się na duszy zrobiło i portfel tak nie bolał. Bo przeciez S w ciązy, podczas gdy M na codzień to wydatek wart swej ceny;-)
ionka
ja ostatnio tygodniowo tyję pół kilo średnio... mam szanse nie przekroczyc limitu ale raczej tak różowo nie będzie ;-)
co do spodni z hm- kupiłam sobie świetne dzinsy i były na mnie dobre... aż do zeszłego tygodnia, kiedy to okazało się, że przytyłam w tyłku i teraz boję się, że mi pękną przy siadaniu szkoda mi kurcze, bo za długo się nimi nie nacieszyłam...
co do spodni z hm- kupiłam sobie świetne dzinsy i były na mnie dobre... aż do zeszłego tygodnia, kiedy to okazało się, że przytyłam w tyłku i teraz boję się, że mi pękną przy siadaniu szkoda mi kurcze, bo za długo się nimi nie nacieszyłam...
zelcia0204
Zaangażowana w BB
Ja podczas calej dotychczasowej ciazy przytylam 12 kg co jest dla mnie bardzo dziwne ze tak malo bo genetycznie mam tendencje do tycia i z natury rowniez nie naleze do tzn patyczkow,czterdziesteczka to byla dla mnie zawsze norma,a w zime 42-tak jak teraz wiec ogolnie jestem zadowolona z wagi. Zobaczymy tylko jak bedzie po porodzie bo wtedy dopiero moze sie zaczac tycie
Pozdrawiam tyjace mamuski i pamietajmy ze ciaza to jedyny okres w zyciu gdzie o wage nie powinnysmy sie martwic,a cieszyc sie bezstresowo malenstwem
Pozdrawiam tyjace mamuski i pamietajmy ze ciaza to jedyny okres w zyciu gdzie o wage nie powinnysmy sie martwic,a cieszyc sie bezstresowo malenstwem
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja jakieś 6 kg mam na plusie
Gosia_x_bonus i gratis
ja też 6 kg do przodu, ale poszło w brzuch, dzieci, cyc hi hi, nogi i tyłek wola boska bez zmian
reklama
Podziel się: