reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

powrót do formy:)))

H&M ma zwiększona rozmiarówkę więc nic dziwnego ze toniesz w rozm. M Tylko dziwne ze drugie spodnie są na ciebie dobre w rozm. 42 hehee. faktycznie. Może metki źle wszyli?ja kupując w H&M czy 9fashion niezle się pocieszyłam właśnie z tytuły tych zawyzonych ropzmiarówek. Wsie rzeczy kupowałam w rozm. S. Az milej się na duszy zrobiło i portfel tak nie bolał. Bo przeciez S w ciązy, podczas gdy M na codzień to wydatek wart swej ceny;-)

reklama
Ja natomiast przytyłam już 12kg i boję się, że w końcówce przybędzie mi drugie tyle hehe :-) Najwięcej poszło mi w biust - i to od pierwszego miesiąca (a straszą mnie inni, że jeszcze tu przytyję). Mam jednak nadzieję, że szybko wszystko zrzucę. :sorry2:

H&M ma zwiększona rozmiarówkę więc nic dziwnego ze toniesz w rozm. M Tylko dziwne ze drugie spodnie są na ciebie dobre w rozm. 42 hehee. faktycznie. Może metki źle wszyli?ja kupując w H&M czy 9fashion niezle się pocieszyłam właśnie z tytuły tych zawyzonych ropzmiarówek. Wsie rzeczy kupowałam w rozm. S. Az milej się na duszy zrobiło i portfel tak nie bolał. Bo przeciez S w ciązy, podczas gdy M na codzień to wydatek wart swej ceny;-)
Nie mam pojęcia o co chodzi- metki raczej ok bo nie tylko te spodnie przymierzałam. Ale tak jak napisałaś- nie ma to jaz załozyć eseczkę :cool:

ja ostatnio tygodniowo tyję pół kilo średnio... mam szanse nie przekroczyc limitu :-p ale raczej tak różowo nie będzie ;-)
co do spodni z hm- kupiłam sobie świetne dzinsy i były na mnie dobre... aż do zeszłego tygodnia, kiedy to okazało się, że przytyłam w tyłku i teraz boję się, że mi pękną przy siadaniu :-p szkoda mi kurcze, bo za długo się nimi nie nacieszyłam...

Ja podczas calej dotychczasowej ciazy przytylam 12 kg co jest dla mnie bardzo dziwne ze tak malo bo genetycznie mam tendencje do tycia i z natury rowniez nie naleze do tzn patyczkow,czterdziesteczka to byla dla mnie zawsze norma,a w zime 42-tak jak teraz wiec ogolnie jestem zadowolona z wagi. Zobaczymy tylko jak bedzie po porodzie bo wtedy dopiero moze sie zaczac tycie :-p
Pozdrawiam tyjace mamuski i pamietajmy ze ciaza to jedyny okres w zyciu gdzie o wage nie powinnysmy sie martwic,a cieszyc sie bezstresowo malenstwem :-D

reklama
Ja mam chyba z 5 kg na plusie i zdecydowanie poszło w cyc:wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie miałam miseczkę E więcej mi nie potrzeba!!!!:sorry2::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry