reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

Aniknulko ja również mam wilczy apetyt:zawstydzona/y: normalnie zachcianki takie jakbym nadal była w ciąży:szok: waga stoi w miejscu i coś czuję że aż tak szybko nie dojdę do siebie:-( do tego mam tak strasznie wysuszoną skórę że żaden balsam mi nie pomaga:baffled: o wałku nie wspominam najpierw chcę zgubić troszku z dupci i ud:rofl2:
Aniknulko podejrzewam że masz hemoroidy kup sobie maść posterisan jest bezpieczna i skuteczna- powinna ci pomóc:tak:
o solarium też myślałam ale dzięki wam pozostanę przy balsamie i słońcu:-)

reklama
:baffled:Muszę Wam napisać,że jeszcze w szpitalu miałam spory brzuszek ale pobyt w szpitalu nerwowy i po przyjeżdzie do domu zauważyłam niesamowitą poprawe,mały wszystko ze mnie zjada tak więc dzisiaj byłam w szoku bo przez dwa dni mam 4 cm. mniej w brzuszku, ogólnie jestem cała chudsza niż przed ciążą:baffled::confused:
Mustela daje rade ten poporodowy żel dla mnie rewelacja skóra jest piękna i gładka, jeszcze dodatkowo smaruje się kremem na rozstępy bo została mi po ciazy i jest Ok. Zamówiałm też sobie pas poporodowy ale jak tak dalej pójdzie to będzie mi za lużny:baffled:
Ja też ciągle jem:-p
Aniknulko ja miałam od parcia hemoroida ale to boli:szok: i stosowałam posterisan ale w czopkach...
Czy ktoś wie jak zmienić te suwaczki bo zapomniałam:baffled:

Julcia, to świetnie, ze tak szybko wracasz do formy.

Mi brzuszek zmalał i sflaczał :baffled:. Weszłam w zwykłe spodnie, ale oczywiście więĸszość ciuchów i letnich sukienek się nie nadaje.

witam u mnie też narazie wielki flaczek ale to dopiero 5 dni po więc nie ma co oczekiwać cudów, teraz cieszy mnie to że mogę spokojnie założyć skarpetki i nogi już takie nie spuchnięte ale najważniejsze że ból spojenia łonowego z dnia na dzień maleje, myślę że z każdym dniem samopoczucie będzie lepsze i waga coraz niższa,
wszystkim już rozdwojonym i tym czekającym szybkiego powrotu do formy, pozdrawiam miłego dnia

reklama
Do góry