reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

Ula spokojnie więcej cierpliwości i wałek z brzucha zniknie:tak:
Snoopy ja bym odczekała chociaż 5 tygodni...i dopiero zaczęła intensywny trening....

reklama
u mnie to jest tak, że jak nie mam podkładu z solarium to zaraz wyskakują mi krosty od słońca i skóra mnie kłuje :angry:

kupiłam sobie samoopalacz vichy ale nie mogę znieść tego smrodu jakie wydzielają samoopalacze. A może macie jakieś sprawdzone i nie śmierdzące- przepraszam za moją bezpośredność ale jakoś nie mogę inaczej...

położna mówiła mi,że po cesarce ćwiczenia siłowe dopiero po 6 tyg.
Ula;
ja mam już jakąś talię i kości policzkowe ale wałek na brzuchu jeszcze obecny :-D Myślę,że nie na darmo połóg trwa 6 tyg. kiedy to macica z 1000 powiększenia zmniejsza się do wielkości gruszki

Ja też słyszałam, że w okresie połogu zabronione są ćwiczenia .
Joanna mi odpowiada Dove summer glove a z Vichy to ratowałam się nie raz chusteczkami samoopalającymi. Można je kupić w aptece na sztuki.

kasieńko;
ja też słyszałam o tych chusteczkach - muszę je kupić.

kumpela dzisiaj mi powiedziała,że jak się idzie na solar w czasie karmienia - mogą wystąpić koszmarne przebarwienia - to chyba Mamoocika Pisała

Mamoo;
a ja mam miejsce po cięciu takie wklęsłe a nad nim oponka :-D:-D:-D
i w barach jestem jeszcze szeroka - też tak macie??? czy to samo spadnie ???

W barach to ja ogólnie jestem wąska, ale za to w żadne z letnich spodni nie mogę się wcisnąć :wściekła/y:
Joasiu, mi przy Wojtku wszystko samo schodziło. Ale trwało to ze 3-4 miesiące. A ja taka niecierpliwa jestem, że bym chciała od razu wszystko zrzucić :-p

W barach to ja ogólnie jestem wąska, ale za to w żadne z letnich spodni nie mogę się wcisnąć :wściekła/y:
Joasiu, mi przy Wojtku wszystko samo schodziło. Ale trwało to ze 3-4 miesiące. A ja taka niecierpliwa jestem, że bym chciała od razu wszystko zrzucić :-p

Mamoo;
tak jakbym o sobie czytała:zawstydzona/y:

tak się ostatnio zastanawiałam czy jeszcze kiedys wcisne się w swoje ubranka:baffled::baffled::baffled: czy też nadal będę chodzić w bezpłciowym odzieniu:crazy::crazy:

reklama
Oj cierpliwości , u mnie schodziło w pierwszej ciąży długo brzuch i waga choć miałam na plusie 13 kilo z dzidzią która ważyła 4 a po 4 miesiącach byłam już aż za szczupła. Karmienie piersią nieźle wyciąga tłuszczyk :-)

Do góry