reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

reklama
No ja dzisiaj wróciłam do 86 kilo-czyli tyle ile bylo jak zaszłam w ciaze.:-):-)
z 96 w dniu porodu,po porodzie 90,w 7 dni -kolejne 4 kilo..

Limbo;
expresowy poród i taki sam powrót do wagi :-) gratuluję

Mamoo;
dziękuję serdecznie:-) Wiesz ale to nie jest takie proste - zero słodyczy i muszę się pilnować

szybko wam idzie :-)

ja mam jeszcze jakieś 10 kg tak na oko, bo nie mam wagi - ale wchodzę już w niektóre spodnie sprzed ciąży;
w ramach powrotu do formy zaczęłam jeździć na rowerze - bardzo mi tego brakowało :-)

tak się pocieszam,że sam biust waży ze 3 kg, więc do zrzucenia mam tak naprawdę mniej ;-) (w końcu zwiększył się z C na F )

JoannA25 oby zrzutka trwała nadal.:happy2: 86 kg to za duzo ,mam zamiar dobic do 70kg-wtedy bede szczęsliwa.Chociaz jak sobie przypomne ze w dniu slubu ważyłam 48 kilo:tak::tak: to :baffled::baffled:

Mamoot-dzieki,niech moc bedzie z nami ;-)

reklama
Kochane dojdziemy wszystkie do formy. Mnie do stanu przedciazowego brakuje 4 kg. Zrzucilam juz 17 kg. Pomogl szpital (dieta szpiatalna) i niestety nerwy. A teraz licze ze duzo spacerow pomoze zrzucic reszte.

Do góry