reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

Dziewczyny ja was nie pociesze bo ja wagę z dwóch ciąży zgubiłam dopiero przed ta ciążą:-):szok:. Dużo mnie to kosztowało, bo cały tłuszczy został mi na biodrach i brzuszku. ale mam kolerzanki które szybko dochodziły do formy

reklama
Każda z nas jest inna i ma inną przemianę materii i ogólnie budowę, niektóre dziewczyny jeszcze bardziej przybierają na wadze po ciąży i im tak zostaje.
Ja najbardziej cieszę się z tego że rzuciłam palenie i mam parę zeta w kieszeni tym bardziej, że planują cały czas iść z cenami fajek do góry

Kasieńka;
gratuluję tego,że zwalczyłaś ten okropny nałóg :-) u mnie to jacek popala - tak jak ja nie widzę - czyli kilka km od domu - walczyłam już z nim na wszelkie sposoby ale nie dało rady - musiałby chyba zajść w ciążę :-D:-D:-D

:-) ja palenie rzuciłam 15stego sierpnia 2007- przez Ł powiedział mi ze jak mnie zobaczy z fajką to 1 dzień sie nie odzywa- poskutkowało i powiem Wam ze nawet mi ciezko nie było no ale paliłam tylko lub az 5 lat :baffled:
A co do Waszych figur- spokojnie dziewczynki, dopiero jestescie swiezo po porodzie, jeszcze troszke i bedzie z Was wszystko spadac- u mnie to jeszcze bede przybierac....ach kiedy ten poród?!?!?! :-);-)

moj M tez pali:angry: co doprowadza mnie do pasji!!! I nic do niego nie dociera, niestety palacza nie da sie zmusic do niepalenia tylko on sam z wlasnej woli moze sie do tego zmusić :wściekła/y: niestety!!!

Ja jak narazie nie moge narzekać w swoje przedciązowe ciuszki sie mieszcze , i 3 kg na + wiec nie tak strasznie , tylko ta oponka na brzuchu:baffled: z resza ciała to wszytko w normie.

Witam moje kochane mamusie! :-D
Przez parę dni nie miałam laptopa więc dopiero teraz mogę wpaść na chwilkę (mały śpi).
W sprawie powrotu do formy to powoli śmigam mimo jeszcze małych dolegliwości "krocza". Ogólnie to niewiele mi ubyło ale myślę, że z czasem zgubię zbędne kg. Apetyt mam (szczególnie po nakarmieniu małego).
Staram się dużo ruszać większość obowiązków domowych przejął teraz mąż wziął urlop więc mam czas na dopoczynek.
Pozdrawiam :-)

Właśnie o Tobie dziś myślałam, że dawno ciebie nie było na BB
Pewnie , wszystkie zgubimy kilogramy tylko to musi trochę potrwać
A u tych jeszcze nie rozpakowanych zapewne jeszcze dłużej

Pierwszy dzien po porodzie.
90 kg,czyli tylko 6 kilo spadło.Brzuch koszmarny jak w 6 miesiącu.Trzeba sie zabrac za siebie.:-):-):-).

Limba ja też mam brzusio co do wagi to jeszcze się nie ważyłam. Jak na razie masuję sobie po prysznicu ciało oliwką i na tym poprzestanę ale zastanawiam się nad tym pasem. Poza tym po karmieniu zjadłabym konia z kopytami i boję się, że wcale tak szybko nie schudnę poza tym duuużo piję 3-4 l płynów dziennie. Boję się też o pupę bo boli jak robię ku...ę i nie wiem czy nie nabawiłam się hemoroidów. Chyba będę musiała powiedzieć o tym położnej, któa przyjdzie na wizytę we wtorek. Czy wy też macie takie problemy?

Kasia ciekawe kiedy Ty się rozdwoisz?
Ostatnio tez myślę o Macie jak tam jej remoncik.
Będę kończyć bo mój maluszek się budzi
Pa

reklama
Limbo, Aniknulko
:-)
miło Was widzieć :-)
ja codziennie rano staję na wagę i każdego dnia coraz mniej :-) ufff... wczoraj wcisnęłam na siebie swoje jeansy ale okolice cięcia są jeszcze opuchnięte więc trzeba poczekać. Cholera, niechaj szybciej leci ta waga :angry: bo nie będę miala w czym śmigać.

Aniu;
Wiadomości o Macie są na głównym - smsy ze środy i z czwartku :-)

Kasiu;
kupiłam ten balsam Dove i muszę przyznać, że nie śmierdzi samoopalaczem tak jak Vichy
Ps. ładny avatarek :-)

Do góry