reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy

reklama
Basia ja juz pisalam,ze pod oczy uzywam clinique repairwear,kremu do twarzy jakos nie moge sobie dobrac narazie uzywam vichy,wzielam probke lancome multiwitaminowy jest naprawde super tylko teraz mnie na niego nie stac

dziewczyny.. czuję się jak jedna wielka klucha.. większość zdjęć na któych się teraz oglądam najchętniej bym wykasowała.. ważę ok.74 kg.. zrzucić chciałabym przynajmniej 14.. ale marzy mi się 20 mniej.. z mężem planujemy wyjazd na wakacje więc silny motyw do podjęcia wyzwania z nadwagą mam.. tyle że zapału do ćwiczeń ZERO! :-( karmię jeszcze piersią więc o diecie mogę zapomnieć.. Dziewczyny! weźcie mnie kopnijcie czy coś.. bo co zrobić żeby znaleźć w sobie siły i chęć do ćwiczeń?? pomóżcie..

Altaya - to ode mnie taki duży kop na mobilizacje :-D wiele z nas ćwiczy, stosuje dietę i wzajemnie się wspieramy :tak: do roboty! ;-)

Ja tez od lutego walczyłam, ale zdazyłam zrzucić tylko 7 kg... a chciałam tak jak Ty, conajmniej 14:zawstydzona/y: Teraz znów bede musiała patrzec jak rosną kg:-D ale po porodzie mysle, ze szybciej wróce do formy, bo przy 2 maluchów mysle bedzie łatwiej, bo dadzą w kość:-D

Asiowo, otóż to... cholera mnie to czeka za 6 tygoni, jak sobie pomyślę, to na samą myśl dostaję dreszczy... ale musi być dobrze :-)

reklama
Asiowo, ale dobrze, że cokolwiek Ci sie udało zrzucić, bo to zawsze potem lepiej startować z mniejszym obciążeniem ;-) no i lepiej dla Ciebie jak za niedługo zaczną Ci kiloegramy przybywać :tak:

Do góry