reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy

Mata... no tak, masz racje:tak: Dobrze, ze chociaz cos zeszło...:tak:
A mam takie pytanko... czy ja mogę jezdzic na rowerze???? Przywiozłam w niedziele swój rower i chetnie bym pojezdziła... nie ma chyba przeciwwskazań dla kobiet w ciazy? Wiadomo, ze nie szalec, a powolutku pospacerowac na rowerku:tak:

reklama
Altaya ja w ciąży dobiłam do prawie 100 kg, ale fdzięki ćwiczeniom (codziennym) no i diecie zrzuciłam wszystko i waże nawet mniej niż przed ciążą ;-):-)

Asiowo kochana, z tego co słyszałam w pierwszym trymestrze niby nie można jeździc na rowerku, ale kurcze lepiej się kogoś bardzie doświadczonego zapytaj :tak:

mata-kow! normalnie aż mnie zmobilizowało jak napisałaś, że zaczęłaś sie brać za siebie.. pewnie dlatego że w grupie jakoś tak raźniej zrzucać kilogramy :-) aż coś mnie wzięło żeby dzisiaj wieczorkiem poćwiczyć troszeczkę (nie za dużo żeby od początku się nie zrazić ale od czegoś trzeba w końcu zacząć!)

daruuunia3, normalnie szacuneczek że z takiej wagi zeszłaś w dół.. maskara..
a zdradzisz ile w sumie zrzuciłaś?
wiecie co.. przed ciążą cały czas myslałam że jestem "za gruba".. a teraz jak patrzę na zdjęcia np z podróży poslubnej to ile bym dała żeby tak wyglądać! ach... człowiek mądrzeje po fakcie ;-)

mata-kow! normalnie aż mnie zmobilizowało jak napisałaś, że zaczęłaś sie braćwiecie co.. przed ciążą cały czas myslałam że jestem "za gruba".. a teraz jak patrzę na zdjęcia np z podróży poslubnej to ile bym dała żeby tak wyglądać! ach... człowiek mądrzeje po fakcie ;-)

hi hi to tak jak ja, nie wiem co chciałam od siebie 15 kg temu i od brzucha 20 cm temu ;-):-D

O matko :szok: nie wierzę :-p Ile przybrałaś w ciąży?
I ile Ty teraz ważysz kruszynko?? :-D

daruuunia3, normalnie szacuneczek że z takiej wagi zeszłaś w dół.. maskara..
a zdradzisz ile w sumie zrzuciłaś?
wiecie co.. przed ciążą cały czas myslałam że jestem "za gruba".. a teraz jak patrzę na zdjęcia np z podróży poslubnej to ile bym dała żeby tak wyglądać! ach... człowiek mądrzeje po fakcie ;-)

Hehe :-) przed ciąża (0,5 roku) ważyłam 59 kg, jak zaszłam to ważyłam 64kg, w dniu narodzin Bartka ważyłam ok. 98 kg jak nie więcej :zawstydzona/y: no a teraz ważę 58 kg ;-) Powodzenia!

40kg :szok: :szok: :szok: Wielki szacuneczek :tak: Ja z tych moich zgubionych 5kg robię hallo :-p Ile to Ci czasu zajęło? Tylko dieta i ćwiczonka? Ja dietowałam się i dietuję (jak Ty - zero makaronu, białego pieczywa, ziemniaków i słodkości) od 2 miesięcy, ćwiczę też namiętnie brzuszki (przeszłam 6weidera i robię je nadal + aerobik co dwa dni...) i co? Waga już w miejscu stoi dłuższy czas :baffled: Buu...

daruuunia3 napisz coś więcej. Np jak długo trwały te codzienne ćwiczenia itp. Aż normalnie pojeżdżę sobie dzisiaj na rowerku.. idę tylko najpierw nakarmić maćka kaszką manną z butelki (metoda karmienia "na śpiocha" ;-)) normalnie aż odzyskałam nadzieję że te kilogramy są do zrzucenia :-D

reklama
Bbakania zapomnij odchudzaniu,zabraniam Ci o tym myslec,chudzino jedna:-D

Darunia nawet w ciazy nie wygladalas ,,grubo,,ja niewiem gdzie Ci sie te kilogramy schowaly:-D

Do góry