reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy

Moj brzuch jest okropny :((( taki obwisły. Muszę koniecznie zaopatrzyc sie w tą witaminkę - po Fabianie już mialam :(( ...wiec nie wiem czy to wogóle pomoże... na cellulit polecam Nivea Goodbay C...
No tak pięknie, że w Anglii tak dbają o dobro kobiet - u nas w Polsce :baffled:nie komentuje...

reklama
szkoda,za w Polsce tak nie moze byc ale na szczescie Polki same o siebie dbaja i nawet jak trzeba zaplacic to zaplaca,a powiem szczerze niewiem ja z Angielkami?Limba czy one dbaja o siebie?

A mi w końcu (jakies 2 tygodnie temu) przestały wypadać włosy. Tak pawie z dnia na dzień.
No i schudłam tez ostatnio. Ma co prawda jeszcze 3 kg na plusie, ale już się dobrze czuję w swoim ciele. Chyba po prostu Staś mnie wyssał. Może uda się jeszcze te 3 kg zrzucić.

Dziewczynki pomozcie ;-)
strasznie mi wypadaja wlosy biore skrzypowit juz 30dni moze sie trosze zmniejszylo,ale tylko ciutke,czy macie jakies sprawdzone preparaty czy kosmetyki?

Do dziewczyn rozjasniajacych wlosy po ciazy:-)ja z moimi odrostami czekm juz dlugo,ale nie moge na nie patrzec jak myslicie uzywalam zawsze rozjasniacza bez amoniaku tzn do fryzjerki zawsze chodzilam ze swoim i bylam zadowolona teraz nie pamietam nazwy,czy moze ktoras uzywa czegos podobnego i moze polecic jakas firme?;-)

Marlenka ja kupiłam już drugi pojemnik waxa - odżywka do włosów - tania i dobra , Daruunia też jej używa. Co do farbowania to ja z kolei na ciemno farbuję sama w domku , włosy trochę mniej mi wypadają po tej odżywve i są ładniejsze .
Wydaje mi się że włosy same przestaną wypadać i głównie to jest związane z karmieniem i mimo odżywek to i tak bedą wypadały

Marlenka ja kupiłam już drugi pojemnik waxa - odżywka do włosów - tania i dobra , Daruunia też jej używa.

Tak, tak - zgadza się, ja już zaczęłam 3 pojemniek ;-) ogólnie to jestem zadowolona, a ta maseczka z olejkiem rycynowym to chyba fajna;-)

A co do farbowania, to jak zawsze miałam pasemka blond, tak po urodzeniu zafarbowałam się na brąż- odrostów nie widac, ale pozniej wrócę do pasemek- jak bedzie kasi więcej, no i jak włosy odpoczną ;-)

reklama
Do góry