reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

reklama
Ja też mam jeszcze trochę ciastowatą ale podobno cały organizm potrzebuje 9 miesięcy żeby dojść do siebie więc trzeba poczekać

Ja też mam jeszcze trochę ciastowatą ale podobno cały organizm potrzebuje 9 miesięcy żeby dojść do siebie więc trzeba poczekać
No właśnie :baffled:
A Kasiau stoszujesz jakiś balsam ujędrniający na brzuch?

Ja używam na rozstępy (brzuch i uda) witaminę A w kroplach i powiem Wam że widzę efekty- tylko wit. A jest na receptę, a poleciła mi to kosmetyczka ta u której byłam na tym okładzie czekoladowym- mówiła, że po porodzie też miała rozstępy i przy pomocy tej witaminy poznikały lub stały się mniej widoczne- wcześniej Wam o tym nie pisałam, bo myślałam, że rezultatów nie bedzie- a jednak są- a ta witamina kosztuje tylko 4 zł :tak:

Daruunia ja nadal mam obwisłą skórę, na pewno mniej niż tuz po porodzie, ale dalej paskudnie to wygląda :zawstydzona/y: a jak założę jakieś niższe majtki i wciągnę brzuch to już całkiem maskakra :baffled:

Ja nie mam na brzuchu rozstępów i czasem smaruję się jakimś balsamem ale przeważnie mi się nie chce. A witaminka to ciekawy sposób no i tani - szkoda że na receptę .
Ja się teraz skupiam na zębach i włosach więc już mi nie starcza sił na ciało codziennie.

No ja też jak wciągnę brzuch to mam skórę jak 80-letnia babcia :eek:

Co do wit. A to udało mi się kupic bez recepty
Z włosami to też mam problem, ale po kazdym myciu nakładam wax i paraduje w foliówce na głowie przez godzinę.
Co do zębów to się nie wypowaidam ;-(

Ja rozstępy miałam już po Olku i nie zniknęły. Teraz na szczęście nie mam ich więcej. A skóra obwisła. No i piersi jak flaczki.

Ja się nie smaruję zbytnio, ot tylko jakiś zwykły balsam :sorry: w ciąży się smarowałam i co? Rozstępy od piersi po kolana :baffled: Na początku srebrne, potem krwistoczerwone, a teraz robia się różowe, aż w końcu pewnie zbieleją :sorry: ale i tak opalanie odpada, bo będzie widać białe kreski :baffled:

Ja wiem doskonale o tym że jakbym poszła na aerobik to wszystko wróciło by do normy ale nie mam jak bo po całym dniu w pracy szkoda mi na razie będzie jeszcze wychodzić na 2 godziny z domu ale odkładam to na potem . Jędrne ciałko fajnie wygląda ale trzeba samozaparcia a na razie mam inne priorytety.

reklama
Ja też mam troszkę flaczka na brzuchu. Pewnie jeszcze się skóra ujędrni, ale raczej brzuch nie będzie już taki, jak przed ciążą (po Wojtku był niezły, ale skóra mniej jędrna).
O skuteczności wit. A już słyszałam. Jest podobno taki preparat Naturalny Multikaroten, który dobrze działa na skórę. Tylko trzeba być cierpliwym, bo działa po kilku miesiącach.

Do góry