reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy

Oj,moj brzuch to wyglada jak rok temu-czyli jak w 5-tym miesiacu ciazy :-(
Ale sama jestem sobie winna,bo nie chce mi sie cwiczyc....
I piersi po zakonczeniu karmienia takie puste....

reklama
Mi zostało 5 kilo i ani drgnie ale ja się nie przejmuję - obudzę siędopiero w lato jak trzeba będzie pojechać na plażę :-):-):-)
Ogólnie to dużo jem i co mam zrobić - waże 60 kilo na 168 a to i tak niby ok jak na moje gabaryty.
Kupiłam sobie tylko mniejszy rozmiar spodni bo myślałam że tak szybko mi zejdzie jak przy Weronice a tu lipa :no:
Teraz jest zima i jeść się chce bardziej

Qrcze ja też mam problem z moim brzuchem, nie chodzi tu o tłuszczyk, bo znika pod wpływe cwiczeń- chodzi mi o okropną, pomarszczoną skórę, zero jędrności... masakra- jak u staruszki, używam tego masła 2 razy dziennie i czekam na efekty... mama mówi, że to od tego że szybko waga mi poleciała w dół i skóra nie nadążyła :baffled:

Moja waga to 62kg przy 170 cm- chyba dobra, ale ten brzuch...

Qrcze ja też mam problem z moim brzuchem, nie chodzi tu o tłuszczyk, bo znika pod wpływe cwiczeń- chodzi mi o okropną, pomarszczoną skórę, zero jędrności... masakra- jak u staruszki, używam tego masła 2 razy dziennie i czekam na efekty... mama mówi, że to od tego że szybko waga mi poleciała w dół i skóra nie nadążyła :baffled:

Moja waga to 62kg przy 170 cm- chyba dobra, ale ten brzuch...

Mam ten sam problem z brzuchem :baffled: w dodatku ja ważę 63kg przy 160cm (w kapeluszu...) :crazy: Nie wyglądam fajnie i nie czuję się fajnie... w dodatku nie wchodzę w część moich ciuchów co mnie dodatkowo wkurza :angry: I pomyśleć, że w 2 m-ce po porodzie ważyłam już 56kg... :szok: No ale tabletki brać zaczęłam i przytyłam... no i jeść lubię, a słodyczy sobie nie odmawiam :baffled: (to po mamie..:sorry2:) oczywiście dochodzi to tego niesystematyczność w ćwiczeniach i wyglądam, jak wyglądam :sorry2: Sama jestem sobie winna...

reklama
Oj zgubimy , zgubimy te kilogramy - trzeba czasu, jak zaczniemy biegać w wakacje za szkrabami to zgubimy
Mój ma 188 cm :-)

Do góry