reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Mi zostało 5 kilo i ani drgnie ale ja się nie przejmuję - obudzę siędopiero w lato jak trzeba będzie pojechać na plażę :-):-):-)
Ogólnie to dużo jem i co mam zrobić - waże 60 kilo na 168 a to i tak niby ok jak na moje gabaryty.
Kupiłam sobie tylko mniejszy rozmiar spodni bo myślałam że tak szybko mi zejdzie jak przy Weronice a tu lipa
Teraz jest zima i jeść się chce bardziej
Ogólnie to dużo jem i co mam zrobić - waże 60 kilo na 168 a to i tak niby ok jak na moje gabaryty.
Kupiłam sobie tylko mniejszy rozmiar spodni bo myślałam że tak szybko mi zejdzie jak przy Weronice a tu lipa
Teraz jest zima i jeść się chce bardziej
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Qrcze ja też mam problem z moim brzuchem, nie chodzi tu o tłuszczyk, bo znika pod wpływe cwiczeń- chodzi mi o okropną, pomarszczoną skórę, zero jędrności... masakra- jak u staruszki, używam tego masła 2 razy dziennie i czekam na efekty... mama mówi, że to od tego że szybko waga mi poleciała w dół i skóra nie nadążyła
Moja waga to 62kg przy 170 cm- chyba dobra, ale ten brzuch...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A wyobrażałam sobie ciebie Daruunia jako niższą taką a ty jeszcze wyższa ode mnie :-)
:-) może dlatego że jak przy miom Ł stoje to taka się wydaje niższa on ma 190 cm :-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Qrcze ja też mam problem z moim brzuchem, nie chodzi tu o tłuszczyk, bo znika pod wpływe cwiczeń- chodzi mi o okropną, pomarszczoną skórę, zero jędrności... masakra- jak u staruszki, używam tego masła 2 razy dziennie i czekam na efekty... mama mówi, że to od tego że szybko waga mi poleciała w dół i skóra nie nadążyła
Mam ten sam problem z brzuchem w dodatku ja ważę 63kg przy 160cm (w kapeluszu...) Nie wyglądam fajnie i nie czuję się fajnie... w dodatku nie wchodzę w część moich ciuchów co mnie dodatkowo wkurza I pomyśleć, że w 2 m-ce po porodzie ważyłam już 56kg... No ale tabletki brać zaczęłam i przytyłam... no i jeść lubię, a słodyczy sobie nie odmawiam (to po mamie..) oczywiście dochodzi to tego niesystematyczność w ćwiczeniach i wyglądam, jak wyglądam Sama jestem sobie winna...
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Mój T też jest tak wysoki wyglądamy razem śmiesznie:-) może dlatego że jak przy miom Ł stoje to taka się wydaje niższa on ma 190 cm :-)
reklama
Podziel się: