reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

powrót do formy

mi już rzadko cieknie z drugiej, więc wkładki są na ewentualne dłuższe wyjścia w maluchem lub do szkoły

oddałam 3 spore reklamówy ciuchów, teraz trzeba uzupełnić szafę;-)

reklama
Mnie cieknie z drugiej piersi gdy karmię pierwszą:baffled:. Wkładki używam tylko na dzień. W nocy na prześcieradle mam ręcznik, a Tomkowi wkładam pod główkę czystą pieluchę. Gdy budzę się w nocy i mam pełne piersi:no: a Tomek śpi w najlepsze:-) (nawet 7 godzin) to wkładam pod koszulkę pieluchę tetrową.

Kotek gratulacje :-).
Kachasku, ja też miałam zamrażaną nadżerkę, ale gin, który mi zamrażał mówił, że nie wszystkie niestety nadają się do zamrażania. I tak pewnie jest z Twoją.
Trzymam kciuki, żeby nie bolało, jeśli już będziesz musiała mieć wypalaną :tak:.

A ja z innej beczki - czy któraś z was zdecydowała się może na wkładkę wewnątrzmaciczną (spiralkę) ?? Ja biorę w tej chwili Cerazette, ale nie jestem zadowolona - bardzo pogorszyła mi się jakość mojej cery :angry:.
Jeśli któraś z was ma, to jaką, albo jaką polecają wasi lekarze?

Ja nie mam ale wiem o takiej jednej co ma :tak: Może się przyzna... :-)

A ja składam petycje do moich włosów: wypadnijcie naraz do cholery!

Ileż można wyciagać włosów z żywności. To jest nie do okiełznania. Szlag mnie trafi. :wściekła/y:

a mi nie wypadają:-) tzn wypadają, ale w ilości kilkanaście dziennie (czyli w normie, bo tak jak przed porodem)

Mnie też już wypadają normalnie, ale ja się ścięłam na krótko, a poza tym jako że nie karmię to łykam sobie Revalid. Kiedyś mi bardzo pomógł po odchudzaniu i teraz wygląda na to że też pomaga.
No ale niestety dziś przybyła pierwsza @. Tylko że już skończyłam z Cerazette i wracam do swojego Mercilonu.

Pierwszą @ to ja już w sierpniu miałam :oo:,
ale chyba nie zdecyduję się na pigułki. Jedziemy tradycyjnie, na gumeczkach ;-) Sama nie wiem dlaczego nie chce pigułek, nawet jakoś szczególnie nad nimi nie myślałam. Oczywiście nie spieszy mi się jeszcze do powiększania rodziny :-D
I też karmię butelką więc łykam tyle skrzypu i innego zielska, że prędzej mi listki na głowie wyrosną, włosy i tak mi chyba wszystkie wylecą :-(

reklama
Ja nie mam ale wiem o takiej jednej co ma :tak: Może się przyzna... :-)

A ja składam petycje do moich włosów: wypadnijcie naraz do cholery!

Ileż można wyciagać włosów z żywności. To jest nie do okiełznania. Szlag mnie trafi. :wściekła/y:
A co tam - przyznam się!
Ja mam założoną wkładkę i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych palmień ani boleści. Wkładki sa dwojakiego rodzaju: zwykła i hormonalna. Ja ze względu na niemożność przyjmowania hormonów pod żadną postacią mam pierwszą. Koszt: zwykła 400zł, hormonalna:1000zł. Więcej informacij: TUTAJ
Efilku Ty tylko w jedzeniu włosy znjadujesz ;-)Ja to nawet pod Franka pachą :-D

Do góry