reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

Esia, najchętniej codziennie i to co najmniej po 5 kg dziennie.:-D:-D:-D Ale obawiam się że tak się nie da i czeka mnie ciężka harówka. Poza tym biorąc pod uwagę moje obwisłe brzuszysko, to dieta sama nic nie pomoże, trzeba się będzie przemóc i coś poćwiczyć. Może skoro Madzi basen nie odpowiadał, to ja się skuszę na aqua aerobic lub zwykłe pływanko?
No, ale teraz sobie narobiłam, dałam na jaw moje plany i teraz będziecie mi deptać po ambicji, więc nie mogę odpuścić.:-D:-D:-D I DOBRZE!:tak:

reklama
Dzagud, brawo !!! Podziwiam Cię mocno i trzymam kciukasy.:-)

Ja też postanowiłam od nowego roku wziąć się za siebie i ruszam na siłownię. Jak nic, te moje +3,5 kg to obwisła skóra, flaczki na brzuchu, pupie i udach i wieeeelki cellulit. Teraz dopóki jeszcze karmię cycem nie mogę używać kremów antycellulitisowych to sobie poćwiczę.

Mam nadzieję, że rzeczywiście tam trafię i na postanowieniach się nie skończy ...;-)

hmm...nie można używa kremów antycellulitowych przy karmieniu piersią?????
Ja używam-ups
A cały czas szukam przyczyny wymiotów Wiktorka, może to to....???

a ja zeby sie pochwalic to powiem tak: w ciazy przytylam 22 kg:szok: do tej pory zrzucilam 15:-p ooo...dowartosciowalam sie sama, bo mnie tu dolujecie:-p

Fantazja, brawo - jesteśmy z Ciebie dumne :-):-D;-).

A ja dziś wieczorem wybieram się na siłownię. Udało mi się namówić koleżankę, z którą umawiam się na tą siłownię już kilka miesięcy. Mam nadzieję, że po dzisiejszym nie przejdzie nam zapał :-). Trzymajcie kciuki ;-)

reklama
a ja zaliczyłam pierwszy dzień bez słodyczy (czekolada leży koło mnie i prawie wszędzie, gdzie się nie ruszę)

a co do formy od str intymnej... (wrócę do tematu nadżerki) to od października okresu niet, więc kiedy ja mam to cholerstwo usunąć? do gina najwcześniejszy termin - 28 styczeń:szok: wizyta jak na złość podrożała (80zł) a na dodatek jeszcze się jakieś dziadostwo przyplątało, a raczej zrobiło i nie wiem co to (w środku w pochwie twarda "kuleczka" bardziej na zewnątrz miękkie coś) ale może wy coś wiecie. tak wiem, gin będzie wiedział - za (prawie) miesiąc. po stosunku krwawienie, no może człowieka coś trafić:wściekła/y:

Do góry