reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

a ja juz sie niewaze od kiedy mój męzulek zrzucił 7.5 kilo... to mnie krew zalewa.. na samą mysl o wadze która u mnie stoi jak zakleta

reklama
ja jestem ewenementem:) Po porodzie schudłam straszliwie i wyglądałam jak śmierć... Teraz jak już nie karmię i zaczęłam jeść "normalnie" coraz bardziej zbliżam się do kształtu idealnego- koła;/ A ile ważę?? Któż to wie/ Ale do maja muszę pięknie ważyć maks 53 kilo i mam być już bardziej "zbita". Jak na razie jestem taka miękka, jak ameba rozlana albo inny zwierz;/

blondi-- schodzi się miednica.. u mnie sie rozeszła przy porodzie z Tomkiem ( mimo ze cc miałam ) a teraz po porodzie z Kubą sie wchodze w spodnie z przed ciazy z Tomkiem.. co było niemozliwe własnie miedzy tymi ciazami:)

Ja nadal regularnie chodze na aerobic i powiem Wam ze waga powolutku ale spada w dol. Juz mam 2 kg mniej niz przed ciaza- gdyby udalo mi sie zrzucic jeszcze 3 to byloby super ale niestety z iloscia slodyczy ktore pochlaniam to bedzie bardzo trudne..

To i JA sie pochwale JA tez weszlam jzu w spodnie z przed ciazy.Nareszcie!Ale jestem juz 3 tydzien na diecie dukana i codziennie cwicze na orbiterku wieczorem i robie na nim kilka kilometrow przed snem a rano wstaje naprawde lzejsza i czuje sie superowo:))

Blondi - mi się miednica zeszła. już nie jestam tak szeroka w biodrach - trochę smutno, bo miałam bardziej kobiece kształty, a teraz znów talia mi zanika..... Zeszłam do 58,5 więc nie jest żle. Przed ciazą wazyłam 60 kg, więc teraz moja waga mi pasuje;)

reklama
Do góry