reklama
Zlotko1982
Zaangażowana w BB
ja jestem ewenementem Po porodzie schudłam straszliwie i wyglądałam jak śmierć... Teraz jak już nie karmię i zaczęłam jeść "normalnie" coraz bardziej zbliżam się do kształtu idealnego- koła;/ A ile ważę?? Któż to wie/ Ale do maja muszę pięknie ważyć maks 53 kilo i mam być już bardziej "zbita". Jak na razie jestem taka miękka, jak ameba rozlana albo inny zwierz;/
joasienka1
Fanka BB :)
Blondi-dobre więc-weszłam w jeansy od kuzynki :-)też słyszałam o miednicy ale się pocieszam, że niektórym kobietom miednica wraca tak słyszałam, wiec może wejdziemy w spodnie ja też mam jak nowe te z big stara
więc pewnie i Tobie się uda :-)
Ja nadal regularnie chodze na aerobic i powiem Wam ze waga powolutku ale spada w dol. Juz mam 2 kg mniej niz przed ciaza- gdyby udalo mi sie zrzucic jeszcze 3 to byloby super ale niestety z iloscia slodyczy ktore pochlaniam to bedzie bardzo trudne..
To i JA sie pochwale JA tez weszlam jzu w spodnie z przed ciazy.Nareszcie!Ale jestem juz 3 tydzien na diecie dukana i codziennie cwicze na orbiterku wieczorem i robie na nim kilka kilometrow przed snem a rano wstaje naprawde lzejsza i czuje sie superowo)
Blondi - mi się miednica zeszła. już nie jestam tak szeroka w biodrach - trochę smutno, bo miałam bardziej kobiece kształty, a teraz znów talia mi zanika..... Zeszłam do 58,5 więc nie jest żle. Przed ciazą wazyłam 60 kg, więc teraz moja waga mi pasuje
Malutka...
Fanka BB :)
a ja stoje w miejscu i nic ta waga nie rusza w dół, przed ciążą 44 a teraz 51, troszkę mogła by jeszcze zejść choć troszkę...
reklama
Podziel się: